Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Shots Toys Twizzle Trigger Mini Vibrator var 1

Översikt

Twizzle Trigger Mini Vibrator är en liten flexibel klitorisvibrator som både är feminin och diskret.

Vibratorns huvud har stimulerande räfflor och är tillräckligt flexibelt för att du ska kunna böja det i den riktningen du önskar dig.

Byta mellan de olika vibrationsstyrkor genom att skruva på vibratorns botten där också batterierna sätts in (batterier är inkluderade).

Twizzle Trigger Mini är vattentät och du kan därför njuta av den i badet.

Vibratorn har med sina 11 cm den perfekta storleken så att du kan ta med den i handväskan när du är ute.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
En besvikelse
Anonymous - 1. oct. 2014
Den lilla vibratorn är ganska tyst och utsökt när den fungerar. Tyvärr är det ganska instabilt. Först måste du sätta i de 6 små knappbatterierna - detta kan vara irriterande och tidskrävande, eftersom det finns så mycket utrymme att de lätt vänder runt, så att du måste ta bort dem och börja om. Å andra sidan börjar den vibrera så snart två batterier är i rätt position (förutsatt att nummer 3 inte är vänd åt fel håll). När alla batterier är på plats måste du vara mycket noggrann när du skruvar på locket - annars kommer vibratorn inte att fungera. När locket är på plats måste vibratorn också vara i rätt vinkel för att vibrera - det är inte alltid den vinkeln som "fungerar" bäst. Knappen i locket som är tänkt att styra hur den vibrerar fungerar inte, och det finns inget sätt att stänga av den, så du måste ta isär den och hälla ut batterierna varje gång du vill stoppa den. Allt som allt är jag ganska besviken på mitt köp.
Maskinöversatt från sinful.dk
Slöseri med pengar
Anonymous - 12. feb. 2015
Mycket nedslående kvalitet. Det är väldigt instabilt om det fungerar, batterierna är självurladdande, så du måste ta isär det efter användning och hoppas att det fungerar nästa gång du monterar det igen. Själva vibrationerna är fantastiska och du kan växla mellan olika vibrationer. Det är lätt att använda men inte värt pengarna eftersom det bara är en tidsfråga innan det går sönder.
Maskinöversatt från sinful.dk

Shots Toys Twizzle Trigger Mini Vibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful