Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Sinful 10-Speed Magic Silver Bullet Vibrator var 1

Sinful 10-Speed Magic Silver Bullet Vibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Drömmer du om djupa och intensiva klitorisorgasmer? Då är Sinful 10-Speed Magic Silver Bullet Vibrator ett perfekt val.

Tack vare den exklusiva och kompakta designen är det enkelt att målrikta de kittlande vibrationerna precis där det känns som bäst.

Lek dig igenom 10 kraftiga hastigheter och mönster själv eller överlåt kontrollen av Magic Silver Bullet till din partner som del i ett sexigt förspel.

Den effektiva bulletvibratorn är vattentät och ftalatfri. Den är 9 cm lång och har en diameter på 1,8 cm.

Drivs med 1 x AAA-batterier (ingår ej).

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Silver bullet
Tjej - 24. mar. 2023
Den är absolut värd sitt pris. Jag har väldigt svårt att få till det så att det känns skönt (med alla produkter), även med denna så fick jag inte riktigt till det. Vibratorn känns ganska plastig och har inte så jätte bra kvalite. Bra med ett batteri som många har hemma. En grej som är väldigt störig är att ibland fungerar den jättebra men ibland stänger den bara av dig och startar inte. Låter sådär högt. Rekomenderar halft. +billig, säkert skön för vissa, batteri många har hemma, bra att ha med sig i väskan (liten, smidig). -plastig, fungerar ibland inte, funkade inte för mig.
Vibrator
Christl Johansson - 14. oct. 2021
Toppen, den kanske låter lite mycket.
Vibrator
Christl Johansson - 2. oct. 2021
Den är jätteskön och gör sitt jobb.
Som den förväntas
Anna - 29. apr. 2019
Som förväntad. Helt vanlig bulletvibrator. Hade gärna fått vara ett snäpp starkare i vibrationerna. Ganska tyst och gör det den ska
Kunde vara lite högre kvalité
Kajsa - 24. jun. 2018
Funkar riktigt bra, liten och smidig. De 10 olika programmen funkar utmärkt och helt otroligt hur långa vissa intervaller kan vara innan den "Börjar om". Går väldigt fort att lägga till minnet vilken vibration man gillar bäst. De tre första programmen är en konstant vibrationsstyrka som ser ut som följande. 1. Mild vibration 2. Medium vibration 3. Stark vibration. 4-10. Olika typer av intervaller När batteriet börjar nå sitt slut så kan 3ans program efterlikna det första programmet med ett uppladdat el nytt batteri. Skulle du enbart vara ute efter konstant vibration och råkar trycka förbi så kan du bara hålla in knappen i ca 2s för att börja om. Så till den negativa aspekten Den interna kvalitén är lite sämre. Först upp, knappen. På andra sidan av kretskortet som sitter i skruvhatten (Den sida som är dold/bakom gummiknappen) sitter micro-strömbrytaren. Mellan microbrytaren och gummiknappen är det en liten distans, däremellan sitter det en liten plastpinne som sitter fast i microbrytaren och går sedan in i gummiknappen. Denna pinne går väldigt lätt sönder i sitt fäste om du skulle trycka på knappen från sidan lite för hårt tex, så här lär du vara försiktig att inte trycka på gummiknappen från sidan eller dra en uppåt då en del av brytaren sitter i gummiknappen. Hela den konstruktionen skulle kunna göras bättre. Det andra problemet är att kretskortet sluter sin kontakt med vibratorn när du skruvar på locket igenom en ( ) yta som sitter på kretskortet och två kopparkontakter som sitter på sidan av vibratorns gängor. Detta är en vanlig lösning för många vibratorer. Problemet med sinfuls vibrator är att de inte har något skydd för ena sidan av kretskortet vilket resulterar i att om du skruvar på locket för hårt så hamnar koppar kontakterna imellan distansen för kontakterna på kretskortet och även skär in i PCBn. Detta skulle sinful enkelt kunna lösa igenom att rotera hela kretskortet 45 grader medurs. Men tills de fixat det så lär du vara försiktig med att inte skruva på batterilocket för "hårt" då det väldigt lätt resulterar i en halv-trasig vibrator. Det tredje problemet är att vibratorn verkar lossna efter ett tag, speciellt om du ofta använder de starkare vibrationsalternativen. Det i kombination med mellanrummet mellan batteriet och väggen på vibratorn medför att vibratorn låter betydligt mycket mer än vad den borde göra. Är man inte kräsen för lite högre ljud efter ett tag och är försiktig så funkar vibratorn utan problem.
silver bullet 120
henrik - 14. may. 2021
har haft otur med en där det är väldigt svårt att få den svängen annars helt nöjd
0
Dålig
Stine - 29. mar. 2021
Så likgiltig. ingen vibration. så tråkigt. dåligt köp, håll dig borta.
0
Bra solid produkt
Keld - 20. oct. 2020
Köpte denna vibrator till damen, hon njuter av den till fullo och det saknas bara en orgasmräknare
0
Superfint
Anonymous - 3. may. 2018
Den här vibratorn är superbra, den fungerar riktigt bra och du kan verkligen bli kreativ med den. Den är billig men bra, så den är perfekt för nybörjare som vill prova på sexleksaker utan att det blir för vilt första gången. 5 stjärnor härifrån
Maskinöversatt från sinful.dk
Verkligen trevlig vibrator.
Anonymous - 9. oct. 2018
Det tar inte många sekunder att få orgasm med detta lilla underverk. Bra material och en härlig vibrator.
Maskinöversatt från sinful.dk
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful