Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Sinful Anal Douche Set var 1

Översikt

Med Sinful Anal Douche Set kan du skölja och rengöra det anala området med vatten innan du har analsex, för att på så vis uppnå bästa möjliga hygien.

Kittet innehåller 2 sköljrör till douchen, så du kan hitta det som passar dig bäst. Båda två kan skruvas direkt på din duschslang. Vi rekommenderar att du använder kroppstempererat vatten, och inte går över 40 grader varmt.

Så använder du din Sinful Anal Douche: Först, fyll pumpen med kroppstempererat vatten och smörj lite glidmedel på sköljröret, så att det blir mer behagligt att föra in. Därefter, spruta försiktigt upp vattnet där bak och gå sedan på toaletten, där du låter vattnet rinna ut i toastolen. Upprepa proceduren tills vattnet som rinner ned i toaletten ser helt rent ut.

Tänk på att rengöra Sinful Anal Douche Set ordentligt efter användning. Sköljrören kan tas av så att de blir lättare att rengöra .

Du kan ev. skolla röret snabbt i kokande vatten, men utan att låta det bli liggande däri. Röret kan nämligen bli deformerat om det kokas under längre stunder.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Förvånansvärt bra
Badgirl 69 - 11. apr. 2022
Enkel och bra produkt. Lätt att använda, gör rent bra och gjord av ordentligt material.
Sådär
Elinore - 1. mar. 2022
Det är en bra idé men i praktiken va det inte som jag tänkt, allt vatten kommer inte ut direkt så det tar någon timme då du med jämna mellanrum får springa på toa och sen blir vattnet till slut grumligt och du känner dig 10 gånger mindre fräsch efteråt. Jag skulle rekommendera att bara inte skita på några timmar innan du ska köra analt
Lätt att använda
Tina - 29. jan. 2022
Gör sitt jobb och enkel att använda ??
Har gjort analsex mindre pinsamt
Anonymous - 13. mar. 2024
Det var ett hinder för min partner att njuta av analsex på grund av rädslan för att få avföring på fingrarna/leksaken. Med detta kit kan de slappna av mycket bättre och njutningen är större. Den enda kommentaren de har är: du måste trycka förvånansvärt hårt för att få ut vattnet när det är uppe. Kom alltid ihåg att använda glidmedel innan du för in den.
Maskinöversatt från sinful.dk
Mycket bra artikel och toppsajt
Anonymous - 10. oct. 2021
Det här var min första beställning, men inte min sista. Jag fick kvalitetsartiklar som levde upp till mina förväntningar.
Maskinöversatt från sinful.fr
Arbetar för
Anonymous - 13. mar. 2024
Bra produkt, lite större än jag förväntade mig men det är inte en negativ sak
Maskinöversatt från sinful.fi
Gjorde spolningen mycket enklare
Anonymous - 13. mar. 2024
Vattentankens volym är precis lagom för dig och det är lätt att pressa i vatten med denna. De medföljande spetsarna har rätt längd och tjocklek för att göra spolningen snabb och enkel. Produkten är lätt att diska efter sköljning.
Maskinöversatt från sinful.fi
Arbetar för
Anonymous - 13. mar. 2024
Det kommer att bli rent. Lite klumpig att använda i början, eftersom den är så stor och styv att klämma på.
Maskinöversatt från sinful.fi

Sinful Anal Douche Set

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful