Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Sinful Anal Plug Medium var 1

Sinful Anal Plug Medium

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Sinful Anal Plug Medium är en läcker analplugg för dig, som redan har experimenterat med anal stimulering.

Pluggen har en konformad design som gör den lätt att föra in och den är tillverkad av mjukt silikon som är mycket behagligt att använda-

Foten i botten gör det lätt att ta ut Sinful Anal Plug Medium igen efter användning och den är på så sätt också en ’stoppare’ som ser till att pluggen stannar där den ska vara.

Vi rekommenderar att du alltid använder ett vattenbaserat analt glidmedel ihop med Sinful Anal Plug Medium då kroppen inte producerar naturliga glidmedel där bak.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Skön
S.K - 22. dec. 2015
Helt klart skön att ha i sig när den väl är där, men ibland slinker den lätt ut under samlag eller när man böjer & rör på sig för mycket.
För både Hon och Han!
P.E - 30. oct. 2014
Denna buttplug rekommenderar Vi till både om man är ensam och utforska eller om man är ett par som skall använda den. Jag och min partner tycker den är väldigt skön i storleken, inte för stor och inte för liten heller , den ger en skön fyllnads känsla och trycker på rätt punkter och är utmärkt utformad för att kunna föra den in och ut då den inte är så grov. Den är skön för båda två under samlag då den fyller och trycker skönt från analen in mot vaginan, och trycker på penisen så det känns skönt och tajt och bildar ett tryck i penisen så den växer det lilla extra. Helt klart ett otroligt Klipp skulle det vara även för fullpris!
Bra storlek
Anonymous - 13. mar. 2024
Bra kvalitet, fin mjuk yta, men ändå tillräckligt hård för att vara lätt att sätta in. Det är en mycket mycket enkel analplugg, men det gör det också lätt att använda, och när den väl är insatt stannar den på plats och fortsätter inte att falla ut igen. Storleken är perfekt för en nybörjare. Ett bra ställe att börja om du vill prova det.
Maskinöversatt från sinful.dk
Enkelt och smidigt
Anonymous - 9. dec. 2014
Den är lätt att sätta in på min partner och en bra start för dem som inte har lekt med anala sexleksaker tidigare, den passar ordentligt och min partner njuter av det :-).
Maskinöversatt från sinful.dk
Bra kontakt
Anonymous - 13. mar. 2024
Jättebra plugg när det gäller storlek, form och material. Fungerar som den ska och kan användas av alla från nybörjare till erfarna och perfekt storlek för personer som vill prova analsex
Maskinöversatt från sinful.dk
Säker, enkel och lätt att använda
Anonymous - 13. mar. 2024
Har haft stort nöje med att använda denna plugg. Det är bra för mig som nybörjare eftersom det är en fin storlek och lätt att sätta in. Som en bonus tycker jag också att det är lika roligt när jag använder den på min flickvän :-) Lätt att hantera för en förstagångsanvändare.
Maskinöversatt från sinful.dk
Tja...
Anonymous - 13. mar. 2024
Helt utmärkt och "lätt" att använda. Vi tycker båda att det är fräckt att ha den med oss i sängen. Meeeen, den är precis tillräckligt liten - får inte känslan av att vara "utfylld" som jag var ute efter. Kan rekommenderas om du inte är så erfaren med nummy play ;-)
Maskinöversatt från sinful.dk
Stor
Anonymous - 2. apr. 2017
Det här var helt fantastiskt.
Maskinöversatt från sinful.fi
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful