Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Sinful Black-X Rabbit Vibrator var 1

Sinful Black-X Rabbit Vibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Kollar du också på "Sex And The City" och har blivit inspirerad av den pearl diver som dyker upp i serien så är Sinful Black-X Rabbit Vibrator det perfekta valet för dig.

Vibratorn är utrustad två stycken roterande pärlrader i skaftet som kan rotera både moturs och medurs. Pärlorna kan dessutom rotera i 6 olika hastigheter och du väljer därmed själv om du vill börja med den mildaste rotationen eller angripa den snabbaste hastigheten på en gång.

På framsidan sittter det två stycken små vibrerande "kaninöron" som ser till klitoris stimuleras med vibrationer som är såväl kontinuerliga som varierande. Allt som allt kan du välja mellan 6 stycken olika vibrationslägen.

Du har möjligheten att bli stimulerad av rotationerna och vibrationerna på samma gång - men du kan också njuta av de båda funktionerna helt oberoende av varandra.

Vi rekommenderar att du smörjer in den med lite vattenbaserat glidmedel för bästa möjliga upplevelse.

Efter användning bör du rengöra din Black-X Vibrator med varmt vatten och eventuellt lite sexleksaksrengöring, undvik att skölja batteridelen på vibratorn, då denne kan ta in vatten.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Första vibratorn.
Fan - 6. jan. 2019
Det är den första vibratorn jag har köpt och den var helt klart ett bra köp. Jag har lyckats få min första fontänorgasm... Den har blivit min favorit, och det är superläckert med de olika styrkorna.
Våt förnöjelse
Aria - 17. jul. 2018
Jag fick min första fontänorgasm med denna och det fungerar verkligen bra med de olika styrkorna så man kan anpassa det efter behov. En fantastisk leksak som kan användas ensam eller tillsammans med partnern
Läcker kanin
Anonymous - 13. mar. 2024
En rolig leksak som frugan fullkomligt älskar. Efter bara några minuters lek var både täcket och lakanet stänkande våta, vilket naturligtvis inkluderade vilda orgasmer. Du kan verkligen ta kontroll över din partner med den här kaninen. Det var fantastiskt att se hur du kunde kontrollera henne och hennes nöje på samma gång. En rolig leksak för parlek, men förmodligen också ok om det bara är kvinnan.
Maskinöversatt från sinful.dk
Första gången med kanin
Anonymous - 12. sep. 2016
Jag köpte några olika saker för första gången. Den andra vibratorn jag hade köpt var jag verkligen glad över eftersom jag var lite rädd när jag såg storleken på den här. Men jag testade den och jag ångrar det inte alls. Jag fick min första orgasm med den här och det fungerar riktigt bra med de olika styrkorna så att du kan anpassa den efter dina behov.
Maskinöversatt från sinful.dk
Våt njutning.
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag hade min första sprutande orgasm med detta och det fungerar riktigt bra med de olika styrkorna så att du kan anpassa den efter dina behov. En fantastisk leksak som kan användas ensam och med en partner
Maskinöversatt från sinful.dk
Första vibratorn.
Anonymous - 8. aug. 2018
Det är den första vibratorn jag har köpt och det var definitivt ett bra köp. Jag har lyckats få min första sprutorgasm .... Den har blivit min favorit och det är superskönt med de olika styrkorna.
Maskinöversatt från sinful.dk
Orgasm efter en och en halv minut
Anonymous - 3. aug. 2019
Rubriken säger allt. Wow!
Maskinöversatt från sinful.dk
Våt njutning
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag fick min första sprayorgasm med detta och det fungerade riktigt bra på olika effektnivåer så att du kunde justera det precis rätt. Bara en fantastisk leksak att använda ensam eller tillsammans
Maskinöversatt från sinful.fi
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful