Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Sinful Elegant Glas Analplugg Small var 1

Översikt

Har du lust att experimentera med anal stimulering, då ger Sinful Elegant Glas Analplugg Small dig flera möjligheter.

Analpluggen stimulerar effektivt i och runt anus. Använd den som en del i ett upphetsande förspel eller under själva akten för att uppnå ett mer intensivt klimax.

Den eleganta analpluggen är tillverkad i härdat glas så att den kan kylas och värmas innan användning. Prova att experimentera med de olika temperaturerna för en extra njutningsfull upplevelse.

Pluggen är lätt att föra in. Den har en diameter på 3 cm och en längd på 11 cm, varav 9,5 cm kan föras in. Analpluggen har en stopper som försäkrar en trygg upplevelse.

Alla Sinfuls glasprodukter är handgjorda, så måtten och formen kan variera något från produkt till produkt. Med andra ord är varje leksak helt unik.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Perfekt steg vidare
RT - 27. feb. 2021
Vi är fortfarande nybörjare skulle jag säga, och denna var ett bra steg upp från den ”normala” small då den är lite bredare, men framförallt längre. Efter att använt denna ett tag börjar vi känns oss mer redo för den normala medium, som var ett för stort hopp från den vanliga small.
Riktigt stygg
Föraren - 21. apr. 2019
Jag och min sambo har många leksaker i glas, och det här är det perfekta tillskottet till samlingen. Den är lätt att värmebehandla eller frysa, så du kan reta din partner med den helt fixerade buttplugen. Kan definitivt rekommenderas av oss båda!
0
Superstil, nybörjare.
Bjg - 22. jan. 2018
Superhärlig. Jag är en helt ny nybörjare med analsex/lek. Och jag sökte därför något som inte var för stort. Det känns skönt men stelt. I den meningen känner du att den är gjord av glas. Å andra sidan var det superenkelt att föra in utan smärta eller något eftersom det är glas och är slätt. Det här är min första plugg och jag är väldigt nöjd med den. Rekommenderas varmt!
0
Superb
Sb - 19. feb. 2017
Både jag och min sambo har stor glädje av denna. Det är retande för oss båda. Att den är i glas är helt klart en fördel då man kan "styra" den och få ännu mer glädje. Helt klart ett måste i samlingen!
0
Stimulerande
Lady me ;) - 7. feb. 2017
Så jag är väldigt nöjd! Den drar inte till sig hår osv. Att den är gjord av glas gör den superhärlig då man kan värma upp och kyla ner den efter behov. Jag kan klart rekommendera att använda den med en vibrator (när den väl är inne i anus kan du sätta vibratorn i slutet, vibrationerna från denna är riktigt lockande)
0
Min första, men knappast min sista glasspinne
Anonymous - 4. jun. 2019
En ny upplevelse som gladde. Bra särskilt för uppvärmning. Känns bekvämt både varmt och kallt.
Maskinöversatt från sinful.fi
Den första leksaken i glas
Anonymous - 9. feb. 2019
Glasytan är behaglig, slät, hård och kall eller varm, och designen fungerar också. För en nybörjare verkar detta inte så litet. Glaset är lätt att hålla rent.
Maskinöversatt från sinful.fi

Sinful Elegant Glas Analplugg Small

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful