Gratis Frakt med Post Nord, Instabox eller Early Bird | Endast idag!

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Sinful Fjärrstyrd Vibrerande Analplugg Small var 1

Översikt

Vill du njuta av intensiv analstimulering och sköna vibrationer? Då är Sinful Fjärrstyrd Vibrerande Analplugg i storlek Small ett bra val.

Pluggen har ett silkeslent yttre och en ergonomisk design som ser till att vibratorn stöter emot precis där det känns som allra bäst. De 7 effektiva vibrationerna styrs enkelt via fjärrkontrollen.

Vibratorn kan både användas själv och tillsammans med en partner där du överlåter kontrollen - och din njutning - i hans eller hennes händer. Den rundade spetsen gör den enkel att föra in medan foten ger dig en trygg upplevelse och ser till att pluggen sitter där den ska under tiden.

Sinful Fjärrstyrd Vibrerande Analplugg Small har ett mjukt silikonyttre. Den drivs med 3 x AAA-batteri (ingår ej).

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Mycket bättre än förväntat
Anitta - 13. apr. 2019
Om jag själv skulle köpt en fjärrstyrd plugg, då hade jag nog valt en annan, men eftersom jag fick denna i present har jag trots allt gett den ett par försök och min bedömning är följande: Material och kvalitet: Till det priset är materialet överraskande läckert. Själva pluggen är fast, men har en sammetslen yta som blir enormt läcker med glidmedel på. Fjärrkontrollen verkar inte särskilt hårdför, men den har inte svikit ännu. Vibrationer: De 7 inställningarna är tillfredsställande utan att vara våldsamma, och de är lätta att justera på fjärrkontrollen. Ljudnivå: En del av ljudet avtar när pluggen först upp, men eftersom jag inte ska använda den utanför hemmets 4 väggar så besväras jag inte mycket av ljudet. Användarvänlig: Jag hade väntat mig att den sladdanslutna fjärrkontrollen skulle utgöra ett stort irritationsmoment, men det fungerar utmärkt. Sladden har en bra längd och sitter ordentligt fast i såväl vibratorn som fjärrkontrollen, så man tappar inte kontakten längs vägen. Dessvärre har jag svårt att hålla pluggen på plats baktill, om jag inte stöttar den med handen. Jag har försökt med flera vinklar, men har än så länge inte upplevt 100% succé. Orgasmgaranti: Formen, fastheten och vibrationerna har bidragit till några härliga orgasmer, och jag upplever framför allt en ökad känslighet när jag använder en dildo samtidigt. Min värdering överlag är alltså att pluggen har gjort mig positivt överraskad, men jag skulle önska att den satt bättre på egen hand.
Mycket bättre än förväntat
Anonymous - 13. mar. 2024
Om jag själv skulle köpa en fjärrstyrd plugg hade jag nog valt en annan, men eftersom jag fick den här i present gav jag den några försök ändå och min bedömning är följande: Material och kvalitet: För priset är materialet förvånansvärt trevligt. Själva kontakten är fast, men har en sammetsmjuk yta som blir riktigt trevlig med glidmedel på den. Fjärrkontrollen verkar inte lika hård, men den har inte misslyckats ännu. Vibration: De 7 inställningarna är tillfredsställande utan att vara överväldigande, och de är lätta att justera på fjärrkontrollen. Ljudnivå: En del av ljudet minskar när kontakten sätts i, men eftersom jag inte behöver använda den utanför husets fyra väggar är det ett mycket litet irritationsmoment. Användarvänlighet: Jag förväntade mig att den trådbundna fjärrkontrollen skulle vara ett stort irritationsmoment, men den fungerar lysande. Sladden är rätt längd och är ordentligt fäst vid både vibratorn och fjärrkontrollen, så att du inte tappar anslutningen längs vägen. Tyvärr har jag svårt att hålla kontakten på plats på baksidan om jag inte stöder den med handen. Jag har provat flera vinklar men har ännu inte lyckats till 100 %. Orgasmgaranti: Formen, fastheten och vibrationerna har bidragit till några fantastiska orgasmer, och jag upplever särskilt ökad känslighet när jag använder en dildo samtidigt. Så min helhetsbedömning är att pluggen har överraskat mig positivt, men jag önskar att den kunde passa bättre på egen hand.
Maskinöversatt från sinful.dk
Läcker plugg
Anonymous - 6. aug. 2019
Ger fantastiska orgasmer och är lätt att kontrollera, men den håller sig inte så bra på egen hand, så den fungerar bäst med en partner.
Maskinöversatt från sinful.dk
Bra kontakt
Anonymous - 7. jul. 2019
Blev nyfiken när jag såg storebror stor och köpte den stora. Fint material och lätt att föra in med en bra mängd glidmedel. Jag har inte riktigt hittat rätt punkt som får mig att gå. Kanske är det för att jag är man och pluggen är mer för kvinnor? Men längden på sladden mellan fjärrkontrollen och plogen är bra. Det ger en bra möjlighet att sitta och ligga med den uppfälld utan att det känns konstigt. Kanske skulle jag fundera på att låta min pojkvän styra den inuti mig? Det kanske kan hjälpa mig att få den helt rätt.
Maskinöversatt från sinful.dk
Fantastisk orgasm
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag har tidigare skrivit att det var svårt att hitta rätt plats när jag har den uppe i ryggen, men det har nu ändrats.... En tur till solstolen och en rejäl portion glidmedel gjorde skillnad. Pluggen fick lite stöd av solstolen, och sedan satt den så rätt att jag fick den mest underbara orgasm... Fantastisk orgasm, och den är väldigt, väldigt lätt att använda på egen hand, eftersom sladden till fjärrkontrollen är tillräckligt lång för att det inte ska vara besvärligt att ligga med pluggen upp och växla mellan de olika vibrationerna....
Maskinöversatt från sinful.dk
Jag älskar det.
Anonymous - 10. mar. 2018
Mycket bra buttplug. Fungerar även bra för att stimulera klitoris. Lätt att använda och många nivåer att välja mellan.
Maskinöversatt från sinful.no

Sinful Fjärrstyrd Vibrerande Analplugg Small

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Fri frakt - Endast idag!

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful