Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Sinful Flexible Tip Anal Douche var 1

Sinful Flexible Tip Anal Douche

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Vill du skapa de bästa förutsättningarna för analsex eller anal stimulering, kan du nu njuta fullt ut med Sinful Flexible Tip Anal Douche.

Den rengör där bak, så att du slipper obehagliga överraskningar. Douchen har ett flexibelt sköljrör som gör den extra behaglig att föra in.

Douchen är enkel och hygienisk att använda. Fyll bara pumpen med rumstempererat vatten och applicera lite glidmedel på röret. För försiktigt in röret i anus och spruta långsamt upp vatten. Låt sedan vattnet rinna ut i toaletten. Upprepa tills vattnet som rinner ut ser rent ut.

Sinful Flexible Tip Anal Douche är tillverkad av PVC, och själva röret är gjort i silikon. Den kan innehålla 175 ml och har en extra bred öppning för enkel rengöring. Sköljröret är avtagbart.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Bra!
JE - 18. may. 2022
Den mjuka tippen gör den bekväm och smidig att använda!
Mycket bra
Re - 6. mar. 2022
Enkel att använda och tillräckligt stor "blåsa" Den mjukare spetsen gjorde den lätt att föra in
Clean as a whistle
Bananjanne - 3. feb. 2022
Enkel att använda och smidig att förvara.
Gör det den ska
Eddie - 1. feb. 2022
Funkar som den ska. Robust och hög kvalitet.
Analrengöring
Michael - 24. jan. 2022
Mycket efektiv och lättanvändbar
Nöjd kund
Nöjd Kund - 7. dec. 2021
Pros: Rengör utförligt, enkel att använda, kan hålla mycket vatten Cons: Kan göra ont om inget glidmedel används (var därför försiktig), det kan vara en obehaglig känsla i början men du vänjer dig efter några gånger! Overall: Stark köprekommendation eftersom du håller dig ren samt det ovan.
Gör vad den ska, typ
Nemo - 29. mar. 2021
För priset är detta nog bland det bästa du kan få MEN har ägt två sånna här nu den jag har senast har funkat utan problem men den första jag hade va det lite glapp i toppen så om man tryckte för hårt läckte vatten ut vid basen av pipen. Aningen liten volym också men återigen så är den ju riktigt billig. ++pris +/- kvalite -volym
Gör sitt jobb
Ola - 28. oct. 2020
Den gör precis det den skall. Lagom stor pip som gör det lätt att använda den! Lätt värd sina pengar.
Bra budgetprodukt
E - 4. may. 2020
Även om pipen är mjuk så är den stabil, vilket jag antar är både ett plus och minus då det gör att den kan kännas lite vass. Själva behållaren är också ganska hård vilket kan göra det svårt att pressa ur allt vatten. Tycker inte att det är något snabbt jobb, mer instruktioner i förpackningen hade varit bra då man kan hitta ganska skilda meningar på Google.
Sköljer okej
Alice - 29. dec. 2019
Älskar att själva pipen är flexibel, men hade lite svårt att få in tekniken som förstagångsdouchare. Funkar bäst för mig med små händer att använda båda händerna för att klämma in vattnet genom att sträcka mig in mellan benen, i stället för att sträcka mig vägen runt och bakom.
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful