Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Sinful Naughty Night Limited Edition Box var 1

Sinful Naughty Night Limited Edition Box

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Här får du allt du behöver för att glänta på dörren till den spännande, upphetsande och eggande BDSM-världen.

Mjuka manschetter, en deluxe flogger, bondagerep, bröstklämmor och en ögonbindel i satin bygger upp en stabil grund för maktspel med dominans och underkastelse. Välj vem som ska ta kontrollen och bind sedan fast den lyckligt lottade submissive med repet, men börja med ögonbindeln för att höja spänningen lite extra. När synen försvinner förstärks de övriga sinnena, vilket gör minsta smekning extra intensiv. Ta hjälp av ticklern och micro wand vibratorn för att variera stimulansen. Det är otroligt upphetsande att inte veta vilken del av kroppen som får ta del av uppmärksamheten härnäst, och minst lika medryckande att se förväntningen stiga och gåshuden bryta ut på den som är bunden.

Bjud in prostatapluggen i leken och låt den höja temperaturen på såväl förspelet som huvudrätten, för att inte tala om klimaxet. Miniklänningen i spets är också ett utmärkt sätt att piffa till saker och ting, både i och utanför sovrummet.

En påminnelse, i all kinky välmening, om att kommunikation är nyckeln till framgång i BDSM-sammanhang. Ett så kallat safe word är också ett bra sätt att skapa trygghet och se till att leken inte går för långt av misstag. Med dessa grundläggande ting på plats är du och din partner redo att utforska nya kinky horisonter tillsammans med limited edition boxen Naughty Night.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
5 av 5
Tobias - 12. sep. 2021
Riktigt bra sett
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful