Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Sinful Pleasure Wand Vibrator 10 speed var 1

Sinful Pleasure Wand Vibrator 10 speed

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Drömmer du om både yttre och inre stimulering? Med Sinful Pleasure Wand 10-Speed Vibrator har du möjlighet att få båda delarna.

Den stilrena vibratorn har en silkeslen yta, som känns alldeles fantastisk mot dina mest känsliga områden. Det slanka skaftet avslutas med en volumniös spets, vilket gör den perfekt att använda direkt på klitoris, men också till vaginal stimulering.

Med hela 10 pirrande vibrationsinställningar, finns det goda möjligheter att leka sig fram till massor av sköna orgasmer, oavsett om du skämmer bort dig själv eller delar njutningen med din partner.

Sinful Pleasure Wand mäter 17,5 cm i fullängd, varav 12,5 cm kan föras in. Diametern ligger på 3,3 cm på den bredaste punkten.

Den är tillverkad av ABS-plast och kräver 2 x AAA-batterier, vilka säljes separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Inte alls skön
Anonym - 4. aug. 2023
Testade och denna gjorde verkligen inget för mig
Diskret
Stina - 20. dec. 2021
En helt okej, ganska diskret dildo som även kan stimulera klitoris.
Gör sitt jobb
Petter H - 7. nov. 2021
Bra kvalité mot priset, gör jobbet för en bra peng
Omdöme
Michael Al-botrous - 3. oct. 2021
Denna produkt kan skapa floder om den används rätt, en bra produkt att ha för en het och stimulerande natt
Passar inte mig
Anita - 14. mar. 2021
Får mig att tänka på tandläkarbesök och det kanske inte är det roligaste man gör. Den för ett fruktansvärt oväsen och vibrerar för mycket. Inget för mig. Tacka vet jag en Vomanizer ...
Helt ok
Ida - 10. nov. 2020
Den gör det den ska. Men inget som den imponerade med. Alldeles för högljudd också.
Helt galen!
18år tjej - 20. oct. 2020
Aldrig haft en vibrator förut och var skeptisk. Testade att använda den ensam och herregud säger jag bara! Kunde verkligen inte sluta hela upplevelsen var som en lång orgasm. Mina ben skakar fortfarande 10minuter senare och jag är helt kär. Den här vibratorn har öppnat upp en helt ny värld för mig inom sex!! Köp den och tacka mig sen!!
Prisvärd
Em - 2. nov. 2019
Skön att hålla i, smidig. Gäller bara att hitta det läget som fungerar bäst. Ingen manual med vilka vibtationen. Men man får känna sig fram. Funkar med eller utan sällskap,.. den låter.
Helt klart värt pengarna!
Marie - 10. sep. 2019
Såå sjukt bra! Väldigt starka vibrationer och sköna mönster i vibrafonerna. Man får väldigt mycket för en billig peng, enkel och smidig att använda också!
Superköp
Jay - 6. aug. 2019
Skulle egentligen bara beställa lite glidmedel, men med en nära förestående “kärleks weekend” med hotellövernattning, vin, mat och konsert i åtanke, drogs mina blickar mot de mindre, mer resevänliga vibratorerna som jag tänkte kunde ge turen lite extra sting. Valet föll på Sinful Pleasure Wand 10 speed vibrator. Paketet anlände i god tid före avresan, och som så ofta sker med paket från Sinful kunde jag inte hålla mig, utan måste inviga frugan i mitt köp, och hon föreslog då även att vi skulle prova den med detsamma. Sinful Pleasure Wand 10 speed vibrator framstår vid uppackningen som en elegant, mindre vibrator av bra kvalitet. Tryckknappen överst och hela produkten ger ett intryck av både elegans och robusthet. Den lite tunnare översta delen med tryckknappen mynnar ut i en tyngre ände i den del som ska leverera stimulationen. Den ligger bra i handen och ytan är läcker och glatt. Man väljer mellan de olika programmen genom att trycka på den översta knappen. Den är överraskande kraftfull, med tanke på storleken. De två första programmen är traditionella vibrationer med två olika hastigheter, men de efterföljande åtta är variationsprogram som växlar mellan korta, skarpa, pulserande stötar, till mer långvariga vibrationer med stigande intensitet. Det var helt klart de sistnämnda som var mest de spännande att utforska, och jag måste säga att det slutade med att detta lilla nyköp fullständigt övertog kontrollen under vår testrunda. En liten, läcker, exklusiv och prisvänlig vibrator som är perfekt som reskamrat, eller som “morgongåva” till frugan en helg. De varmaste av rekommendationer härifrån.
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful