Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Sinful Romantic Night Limited Edition Box var 1

Sinful Romantic Night Limited Edition Box

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Det har aldrig varit lättare att pussla ihop en romantisk helkväll än med denna fantastiska box i din ägo. Den är fylld med smått och gott som kan användas till både nytta och nöje, för att inte tala om njutning!

Låt de silkeslena knipkulorna glida på plats innan du tar på dig stringtrosorna av spets, strategiskt dekorerade med ett stimulerande pärlband, och vips så har kvällen börjat. Viska din heta hemlighet i örat på din partner och upplev hur spänningen stiger. Spela sedan ett parti tärning för att höja temperaturen och få inspiration till nya sexställningar. 

Vill ni börja lite långsammare innehåller lådan flera snillrika verktyg till olika former av massage, så ingen kroppsdel lämnas utanför. En sensuell massage, där händerna glider över den andres hud, är den perfekta starten på en romantisk kväll. Det lena men stabila massageverktyget tar sig med glädje an extra spända muskler, medan wanden gärna förser era erogena zoner med vibrerande extas. 

När kvällen börjar gå mot sitt slut är det dags att låta rabbitvibratorn och den räfflade handjob sleeven komma in i leken, naturligtvis ackompanjerade av ert bästa vattenbaserade glidmedel. Alternativt kan ni avsluta med någon av de 5 olika sleevarna, som förvandlas till vibrerande underverk när de paras ihop med den silvriga bulletvibratorn. Välj vilken sleeve ni vill använda, sätt bulleten på plats och börja utforska de vibrerande mönstren. Det blir garanterat en kanonavslutning på ert romantiska äventyr!

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful