Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Sinful Silver Bullet Vibrator 10-Speed Medium var 1

Sinful Silver Bullet Vibrator 10-Speed Medium

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Drömmer du om en vibrator som är både kompakt och effektiv, och som kan ge dig djupa, intensiva orgasmer? Sinful Silver Bullet Vibrator 10-Speed Medium förverkligar dina våta drömmer.

Även om vibratorn har en rätt så blygsam storlek, så gömmer den på kraftiga och intensiva vibrationer. Du kan lätt växla mellan dem genom att trycka på den svarta knappen i bottnen.

Det finns många fördelar med vibratorns ringa storlek. Den är smidig att stoppa ner i väskan, samtidigt som det är lätt att rikta vibrationerna mot precis de punkter som ger allra mest njutning. Den passar till de sleeves och tillbehör som du får i Sinful Classic Julkalender 2020.

Välj mellan de 10 fräcka vibrationsmönstren. Du kommer garanterat hitta en personlig favorit.

Använd vibratorn direkt mot klitoris och skicka dig själv till sjunde himlen, eller prova att gå på upptäcktsfärd över din egen eller din partners kropp. De rumlande vibrationerna kan med fördel bli en del av ert utforskande förspel. Låt vibratorn vandra över era mest känsliga punkter och njut av de pirrande sensationerna den ger.

Vibratorn är 7,5 cm lång och har en diameter på 1,8 cm. Den drivs av 1 x LR1-batteri. Kom ihåg att ta bort den lilla biten skyddsplast som sitter vid batteriet innan du använder din nya vibrator första gången.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Mini vibrator
T&M - 13. dec. 2022
Väldigt bra leksak för den lilla slanten
Vibrator
Saga - 25. oct. 2021
Väldigt bra vibrator som gör det den ska göra. Dock ända problemet är att batterierna tar slut väldigt fort och håller ca 30-40 minuter. I slutändan blir den dyrare men bortifrån det så är den väldigt bra!
Känns inte alls
M - 7. may. 2021
"Snabba" vibbar men ganska svaga. Helt fel frekvens, känner den inte alls.
Wow
Amanda - 20. feb. 2021
Aldrig haft en vibrator förut, så var nervös och spänd in för denna. Fick hem den och wow.. Aldrig känts så bra för mig som med denna. Många inställningar att välja bland! Bästa köpet jag gjort.
Otrolig!!!
Anonym - 5. feb. 2021
Fick denna i ett kit som jag köpte. O gud så förvånad jag blev. Trodde inte att den skulle vara så mycket till världen men HERREGUD säger jag bara. Jag har aldrig i mitt liv fått en så djup o långdragen orgasm. Den höll i ungefär 1 min!!!!! KÖP!!
En ny favorit
Ellen - 7. jan. 2021
Jag är nöjd med denna produkt och skulle rekommendera den till andra. Fick den via sinfuls julkalender och blev positivt överraskad. Den är väldigt tystlåten, dock inte riktigt lika tyst som min nuvarande favorit, men absolut en av de minst högljudda jag testat. Vibrationerna var också över förväntan och det finns många ”mönster” att välja på, det är just dessa olika vibrationer som gjort denna bullet till en av mina favoriter. Den är liten men kraftfull och väldigt smidig, lätt att diskret ta med sig utanför hemmet om så önskas. Det enda jag egentligen inte gillar med den som drar ner betyget något är batteritiden. Jag fick den i början av december och batteriet är redan urladdat nu i januari. Den är inte använd överdrivet mycket. Det är dessutom ett ovanligt batteri, inget man hittar på vanlig butik vad jag vet.
Gör mycket ljud
Dam - 31. jan. 2021
Partnern gillar den. Den tänder honom. Den gör inte mycket för mig. Starka vibrationer och mycket bullriga. Inte mitt bästa köp.
0
Den här damen är lycklig
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag tycker att den vibrerar tillräckligt för mig och den är också tystare än de flesta andra saker jag har. Men den håller inte strömmen särskilt länge.
Maskinöversatt från sinful.dk
Grundläggande varor
Anonymous - 13. mar. 2024
Grundläggande varor. Grundläggande Ok-kvalitet. Bekvämt att ta med dig. Högt. Alla kan höra den. Och många kommer att känna igen vad det är. Skadorna började i väskan så batterierna tas alltid ut. Jag ska skaffa en av bättre kvalitet. Jag tror att jag kommer att få ut mer av den
Maskinöversatt från sinful.fi
Hajosi
Anonymous - 13. mar. 2024
Den kändes riktigt bra och är lämplig för en mängd olika spel, men manöverbrytaren gick sönder vid andra försöket. Jag måste beställa en ny och några andra saker samtidigt.
Maskinöversatt från sinful.fi
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful