Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Sinful Triple Fun Anal Training Set var 1

Sinful Triple Fun Anal Training Set

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Med Sinful Triple Fun Anal Training Set får du allt du behöver för att experimentera med fräck analstimulering.

Setet består av 3 slanka pluggar i olika storlekar, så att du kan njuta av träningen i ditt alldeles egna tempo. Pluggarna kan föras in mellan 9 cm - 14 cm, och diametern varierar mellan 2,5 och 3,8 stimulerande centimetrar.

Alla tre pluggarna har en kraftig sugpropp och är perfekta att använda till handsfree njutning. De har en rundad spets, vilket gör dem behagliga att föra in, samt en slank hals med bred bas, för att garantera dig en trygg och säker lek.

Med i setet får du också en anal douche, så att du lätt och hygieniskt kan tvätta dig där bak. När rengöringen är avklarad, kan du ge dig hän helt och fullt, och njuta av träningsstunden utan att behöva oroa dig för obehagliga överraskningar.

Setet är tillverkat av flexibel silikon med silkeslen yta. Pluggarna innehåller inga ftalater.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Bästa analsex
Johan - 16. apr. 2022
Skön silikon. Vi älskar dom bägge 2. Den största lite för stor.
Bra nybörjarset
Blomme - 29. jul. 2019
Fungerar som önskvärt, bra analstimulans. Super med tillhörande douche. Materialet är lätt att rengöra.
Trevlig set för dig som är nybörjare
Enrique - 26. jul. 2019
Som det står i rubriken, det här är en trevlig set för manniskorna som vill att njuta av anal stimulering utan smärta. Materialet är bekväm och storlek är glädjande för oerfaren manniskorna.
Wow
Sexälskare - 21. jan. 2021
Snyggt set, för någon som aldrig har provat en buttplug. Materialet är riktigt hett. Jag gillar verkligen de olika storlekarna
0
Utmärkt startset
Äpple - 21. sep. 2020
Riktigt snyggt set för om du vill testa anallek, för att se om det är något du är inne på. Erfaren är kanske ett starkt ord, men har du redan provat anallek så är den minsta pluggen inte särskilt stimulerande, då den lätt glider ur mig igen. Jag kan börja direkt med den mellersta och den passar även bra även vid samtidig vaginal penetrering. Den stora är ett spännande nästa steg om du redan är bekväm med den mittersta, men den är för stor för att jag ska ha vaginalsex samtidigt. Materialet är hett och lätt att applicera, speciellt om du använder glidmedel. Det är min första dusch, så jag har inte så mycket att jämföra med, men jag är verkligen nöjd med den. Har tidigare varit med om "olyckor" under analsex och det är skönt att slippa tänka på det medan man njuter av lek. Jag fyller den till brädden med ljummet vatten, och trycker lätt på den medan jag ställer upp den så att inga luftbubblor kommer med. Jag trycker tills jag inte kan längre, och drar ut den medan jag fortfarande greppar bra så att den inte suger tillbaka vatten igen. Det enda du kanske behöver vara medveten om är om insticksplattan är ordentligt fastskruvad, men annars en riktigt snygg produkt. Skulle definitivt rekommendera både för bra användbarhet och pris
0
Riktigt bra service
Frk L - 31. aug. 2020
Produkten är fin, lätt att använda utan de stora instruktionerna och det är ett bra nybörjarset till ett riktigt bra pris. Materialet är hett och jag älskar designen eftersom proppen inte är lika stor som de som har ett "ankare" som en propp. Så jag kan ha sex under tiden utan att proppen kommer i vägen för min partner. Jag hade beställt en sak till, som tyvärr var slutsåld under tiden. Fick då välja något annat och merpriset drogs av. Riktigt bra service!
0
Härligt set
Shila - 11. may. 2020
Riktigt snyggt set. Jag är "erfaren nybörjare" och den minsta är för liten för mig. Kan börja med mitten och sluta med den största. Den största är bara lite för lång, men inte något som inte går att hantera. Duschen är också bra att använda. Man måste bara se till att insättningsprylen är ordentligt fastskruvad.
0
Bra nybörjarpaket
Anonymous - 13. mar. 2024
Fungerar som önskat, bra anal stimuli. Bra med medföljande dusch. Materialet är lätt att rengöra.
Maskinöversatt från sinful.dk
Wow, wow, wow
Anonymous - 8. jul. 2019
Lätt att sätta in och rengöra. Den gjutna formen (med glidmekanism naturligtvis) innebär att det finns gott om lekmöjligheter med dessa. Och de olika storlekarna är helt fantastiska
Maskinöversatt från sinful.dk
Överraskande
Anonymous - 13. mar. 2024
Mycket positiv upplevelse. Materialet är super trevligt och styggt att röra för båda och storlekarna är spännande att leka med. En superpositiv upplevelse över förväntan
Maskinöversatt från sinful.dk
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful