Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Sinful Uppladdningsbar Magic Wand Vibrator var 1

Översikt

Sinful Uppladdningsbar Magic Wand är en kraftfull och härlig vibrator i en exklusiv design.

Wanden är en av de mest kraftfulla vibratorerna på marknaden. Den stimulerar med en otroligt hög intensitet, vilket ger dig mycket stor njutning. Till skillnad från sina föregångare så är denna modell trådlös, så nu slipper du bekymmra dig över längden på sladden. Även om den inte längre har någon sladd, har den inte förlorat sin styrka. Den är lika kraftfull som de andra wands med sladd.

Du startar wanden genom att hålla den mittersta, runda knappen nedtryckt i 3-5 sekunder, därefter kan du njuta av de mjuka och sköna vibrationerna. Om du vill ha kraftigare och mer intensiva vibrationer, trycker du bara fler gånger på +knappen. För att minska vibrationerna trycker du på -knappen. Du har med andra ord en stor möjlighet att hitta just den vibrationsnivån som känns bäst för just dig. Vibratorn har totalt 8 vibrationshastigheter och 5 olika vibrationsmönster.

Den är tillverkad i kvalitativt silikon och ytan känns silkeslen. Den går bra att använda till både kropps- och intimmassage. Vi rekommenderar att du använder  ett vattenbaserat glidmedel på vibratorns huvud, för extra mycket njutning.

Sinful Uppladdningsbar Magic Wand är samma typ av vibrator som den populära Magic Wand från "Sex and the City".

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Besviken
Anna - 22. apr. 2020
Den är stor och rätt klumpig, vilket hade varit ok om den var bra. Men vibrationerna är inte i närheten av så kraftfulla som jag hade förväntat mig (på högsta), så är riktigt besviken. Köpte den pga en "bäst-i-test" recension. Waste of money.
WOW
Michael - 19. dec. 2019
Oj!! Trodde vi kände varandra och hur vi ville ha det i sängen så detta va lite utanför vår komfortzon... men wow, sambon älskar den.... Med tanke på att den ibland är låg på batteri när vi ska använda den ihop så tror jag den används utan mig ibland oxå........ ;)
Magisk
Rebecca - 29. apr. 2019
Denna är magisk! Har innan inte nått den punkten jag kommer åt med denna. Fick den av min pojkvän här om kvällen. Rekomenderas!
Wanda
Micke - 24. feb. 2019
Hon är helnöjd av den...många orgasmer..???
Otroligt bra
Frida - 2. feb. 2019
Väldigt skön och lyxig känsla av materialet. Stark och skön vibrator. Den gick snabbt att ladda och den va helt klart värld pengarna. Rekommenderar den starkt
Mitt absolut bästa köp!
Amandq - 4. jan. 2019
Köpte denna på rea då jag tycket det skulle vara kul att testa en wand. Den var värd varje krona! Den ser så lyxig ut, den är så skön både i materialet och vibrationerna är tillfredsställande. Denna ersatte fort många av mina anda vibratorer. Ända nackdelen är att knapparna är lite konstiga så ibland råkar jag trycka på fel knapp
Som vilken batteridriven vibrator som helst
Jimmy - 7. aug. 2018
Detta är en vanlig uppladdningsbar dildo vibrator förklädd till en Wand. Vi har sedan tidigare en nätdriven Sinful Magic wand och visst har den och Doxy varianterna skämt bort oss lite, men när vi ville ha en sladdlös variant för att kunna ta med oss till ställen där andan faller på och ett 220 uttag inte finns på mils avstånd. Då gick vi faktiskt på Sinfuls beskrivning av att detta var en kraftfull wand, samt de många positiva recensionerna angående just vibrationerna. Vi blev dock lite besvikna. Visst den gjorde det den skulle, men inte mer och inte till närmelsevis lika kraftig som den med sladd.
Nej inte så kraftfull
Ally - 11. jul. 2018
Den är absolut inte i samma genre som de med elsladd. Men funkar.
Fontänorgasmernas mäster-wand
Julea - 28. apr. 2018
Absolut den bästa wanden jag köpt. Får nästan alltid en fontänorgasm med den, så jävla fantastisk, laddat den en gång på en månad. Skönt att slippa ha sladd och sånt i vägen hela tiden. Rekommenderas helt klart!!
Livets vibrator
Greta - 18. mar. 2018
Lätt det bästa köpet någonsin. Skulle ta med till en öde ö, alla dagar i veckan, skit i tändstickor

Sinful Uppladdningsbar Magic Wand Vibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful