Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Slim-Line Smooth Vibrator Multispeed var 1

Slim-Line Smooth Vibrator Multispeed

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Det här är en klassisk dildovibrator som besitter kraftfulla multispeed-vibrationer. Slim-Line Smooth Vibrator passar dig som är på jakt efter din första vibrator och gärna vill ha en produkt som både är användarvänlig, stilren och lagom stor.

Slim-Line Smooth är gjord av ABS-plast av hög kvalitet och har en slät yta som behandlar huden och kroppen väl. Vi rekommenderar att du använder vibratorn tillsammans med vattenbaserat glidmedel för bästa möjliga upplevelse.

Vibratorn använder sig av 2 stycken LR14 C-batterier som ingår vid ditt köp. Du sätter i batterierna genom att skruva bort locket som sitter i botten på vibratorn. Det är också genom att vrida på bottenlocket som du stätter igång vibrationen och styr dess hastighet.

Du rengör enkelt vibratorn med varmt vatten och eventuellt lite sexleksaksrengöring. Undvik dock att det kommer in vatten genom springan mellan själva vibratorskaftet och batterilocket.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Klassisk slät vibrator
Rider - 21. jan. 2019
Klassisk slät vibrator som med lite glidmedel glider fantastiskt. Dock ska man vara lite försiktig i början, eftersom den är lite tjock, så långsam utvidgning ger omedelbart den bästa njutningen. Men när den väl kommit in fyller den på ett skönt sätt. Vibrationerna är lite svåra att ställa in, så den är rätt kraftig eftersom den är svårt att ställa in på låga hastigheter. Men hittills har det varit full tillfredsställelse varje gång.
Klassisk smidig vibrator
Anonymous - 9. jan. 2017
Klassisk smidig vibrator som med lite glidkräm glider fantastiskt, men man får vara lite försiktig i början då den är lite tjock så lite långsam expansion direkt ger bästa njutningen, men den fyller på bra när den väl är insatt. Vibrationerna är lite svåra att justera, så det är väldigt upptaget eftersom det är svårt att ställa in det på låg hastighet. Men hittills har det varit full tillfredsställelse varje gång.
Maskinöversatt från sinful.dk
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful