Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Soloflesh Realistisk Vagina Onaniprodukt var 1

Översikt

Soloflesh är en revolutionerande onaniprodukt för män som gärna vill ha en väldigt realistisk upplevelse. Faktiskt är Soloflesh nog den produkt på marknaden som ger den mest realistiska känsla eftersom den ser ut som en riktig slida samtidigt med att den både ger ett naturligt tryck kring penis, reagerar på dina rörelser och för att den lätt kan njutas av i kroppstemperatur.

Soloflesh fylls med vatten så att den töjer sig och uppnår samma storlek som en naturlig slida. Om du använder kroppstempererat vatten, kommer du att uppnå den mest realistiska känslan med Soloflesh men du kan också välja att fylla den med luft. Vi rekommenderar att du alltid använder rikligt med vattenbaserat glidmedel tillsammans med Soloflesh så att du på uppnår en glidande och läcker känsla.

Något som gör Soloflesh så realistisk är att den reagerar på dina rörelser när du gör penetrerande rörelser. Det gör den eftersom vattnet invändigt rör sig fram och tillbaka och resultatet är en mycket realistisk känsla. Soloflesh kan både njutas handfritt framifrån och bakifrån och du kan också välja att röra den med händerna för att göra penetrerande rörelser i den.

Eftersom Soloflesh är tillverkad av ett mjukt och flexibelt material och trycket kan ökas eller minskas genom att anpassa vattenmängden kommer denna realistiska slida onaniprodukt vara sexig och stimulerande för män av alla storlekar. Vattentrycket i Soloflesh gör också att du uppnår en naturlig känsla samt undviker de ljud som uppstår när man använder onaniprodukter som har ett vakuumtryck. 

Så här använder du Soloflesh: Ta av det svarta locket och velcrobandet av Soloflesh och töj därefter öppningen så att den kan sättas fast på kranen. Håll ena handen under Soloflesh och fyll den sedan med vatten tills du har uppnått det önskade trycket. Ta ett ordentligt tag kring halsen på Soloflesh och dra till innan du tar bort den från kranen så att du undviker att vattnet rinner ut. Till slut sätter du tilbaka velcrobandet kring halsen och drar till och därefter avslutar du med att sätta på det svarta locket på Soloflesh och den är klar för användning.

Soloflesh är kompakt och lätt att förvara när den inte är full med vatten. Du tömmer och rengör Soloflesh lätt när du är klar med att använda den.

Soloflesh kommer nu i en ny och förbättrad utgåva. Den nya Lifecast strukturen gör att produkten upplevs ännu mer verklighetstroget, genom att vara en exakt replika av kvinnans inre anatomi. Utforska och upplev de olika stimuleringarna Soloflesh ger i olika positioner.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Underskattad produkt!
John Doe - 29. aug. 2015
Köpte Soloflesh efter att ha letat efter och ha testat diverse onaniprodukter. Soloflesh (fr om nu "SF") liknar inte traditionella onaniprodukter som i mitt tycke mestadels går ut på trånghet och /eller vibration och mer eller mindre overkliga och märkliga "insidor" på onanivaginor. Denna produkt strävar istället efter att efterlikna en kvinnas underliv (trånghet, motstånd, värme och till en viss mån feedback) och det lyckas den med! Jag blev positivt överraskad. * Trånghet - Den är inte speciellt trång, men det är inte själva poängen med SF. Jag skulle på en höft placera trånghetsgraden att liknas vid en kvinna som har haft ett rikt och bra sexliv. Dvs, fullt njutbar för en man. * Motstånd - Då produkten fylls på med vatten, kommer den inre ökade volymen skapa ett tryck från alla håll, som i sin tur skapar en omfamnande sensation av penis. * Värme - Här kommer produkten till sin fulla rätt. Fylls den med kroppstempererat vatten, kommer värmekänslan vid penetration skapa en fin och realistisk känsla. Inte minst när hela enheten nuddar t ex vid lår, mage mm. * Feedback - Om man skapar en fin takt i form av in/ut rörelser, kommer onani-enheten att gunga med i takten. * Slidans insida återskapar en riktig slida med hjälp av lite räfflighet, små knottror mm. * Sammantaget skapar ovan ingredienser en fin och njutbar harmoni. * Beroende på hur du placerar enheten för penetration skapas olika sensationer. T ex bakifrån på knä, eller med enheten på "mage" och du pumpar den ovanifrån (min favorit) eller en hederlig ridning, missionär osv. Jag skulle inte kalla mig speciellt uthållig och SF gör att jag i genomsnitt uppnår klimax på ca 5 minuter. Ibland 10-15 min ^^ Ovan leder till en viss besvikelse eftersom det trots allt tar lite tid att förbereda enheten (fylla på med varmt vatten, se till att den inte överstiger ca 7kg i vikt osv). Även om den kostar rätt mycket tycker jag ändå att jag har fått valuta för pengarna. Detta är ju trots allt ingen engångsprodukt - den ska hålla i nästan 100 onanisessioner, á 30 minuter. Produkten andas kvalité och känns inte klibbig eller så men det känns lite nervöst ifall produkten skulle gå sönder - det är ju rätt mycket vatten i. Det är inte speciellt jobbigt att fylla den med vatten. Jag brukar fylla den i badkaret med duschhandtaget avskruvat. Att rengöra produkten går relativt smidigt till. En liten nackdel är att den inte har pubisbehåring. Jag tycker inte om rakat och det skulle ge ett stort plus i kanten om den kom med pubisbehåring. Jag ger produkten full pott, iaf i avseendet njutning.
#1 på Lös-Höne tronen!
f.d. Fleshlight-lover - 15. aug. 2014
Senaste åren har Fleshlight´s produkter dominerat min samling....tills nu! Helt klart en ny favorit, håller sig varm superlänge, realistiska motjuck om man vill....underbar helt enkelt. Mycket nöjd! :)
Soloflesh är något alldeles extra...
Anonymous - 5. jan. 2014
Fick min Soloflesh levererad förra veckan, verkligen en fantastisk och mycket verklighetstrogen produkt. Soloflesh ger en mycket mjuk och varm känsla. Kan bara rekommendera Soloflesh, det känns nästan som en riktig kvinna!
Maskinöversatt från sinful.dk
härlig elastisk silikon
Anonymous - 13. mar. 2024
fin och mjuk och skön att ta på inte som de billiga som man nästan kan skära sig på. den har många detaljer inne i hålet i olika mjukheter. så den känns som en riktig kvinna, och den håller också munnen stängd. ett lite otympligt stängningssystem för vattnet, som gör det svårt att fylla på vattnet och stänga båda ändhålen tätt med medföljande velcotejp och gummilock, hade kunnat vara en video på hur man fyller och stänger systemet lättast utan att vattnet rinner ut vid stängning. :)
Maskinöversatt från sinful.dk
Realistiskt.
Anonymous - 13. mar. 2024
Att fylla en leksak med vatten kan vara lite knepigt om du inte har rätt typ av kran, kranens hals måste komma in i leksakens mun och samtidigt klämmas åt ordentligt så att leksaken "trycksätts" och sväller med vatten. Det är bäst att göra påfyllningen i toaletten, eftersom vattenstänk är troligt, åtminstone de första gångerna. Att bara släppa in vatten kommer inte att fylla leksaken ordentligt, även om underfyllning möjliggör någon form av snabb session, även om känslan är mycket bättre och fastare när den blåses upp under tryck. Naturligtvis måste vattnet vara varmt för att ge en realistisk upplevelse. Jag har provat några konstgjorda vaginor, men den här är definitivt den bästa, tack vare vattnets klämande och värmande effekt, och leksaken ser inte värre ut för slitage när den är uppblåst. Tömning och rengöring är lätt eftersom vaginapassagen är en genomgående design, även om första gången jag slarvigt öppnade vattenpåfyllningshålet var resultatet en fin spray av vatten på väggen och golvet :D Det tar inte lång tid att förbereda leksaken när du får tag på det och även den lilla ansträngningen är värt det. Kanske den enda nackdelen jag kan tänka mig är att den här leksaken inte kommer att vara för evigt heller. Eftersom vattnet inuti leksaken är trycksatt kommer det någon vacker dag när detta sedan går sönder så resultatet är förmodligen någon grad av vattenskada när vattnet sprutar ut. Mest troligt är dock att den kommer att gå sönder inuti vaginan där stressen är störst och falla under. Om du inte har något emot denna lilla stressfaktor i hållbarhet och vill ha en realistisk känsla, rekommenderar jag det.
Maskinöversatt från sinful.fi

Soloflesh Realistisk Vagina Onaniprodukt

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful