Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Spartacus Japanska Bröstklämmor Metall var 1

Översikt

Önskar du hård stimulering av dina bröstvårtor? Då bör du prova Spartacus Japanska bröstklämmor i metall.

Bröstklämmorna har en vacker design och ger ett hårt, intensivt tryck på dina bröstvårtor - ett tryck du själv kan öka genom att dra i kedjan som kopplar ihop de två klämmorna. Ju mer som dras i kedjan ju mer retande är klämmorna på bröstvårtorna. Kedjans metall retar dessutom huden samtidigt med att det ger leken en extra läcker dimension.

Är du nybörjare i att leka med bröstretande och klämmor rekommenderar vi att du istället för de Japanska klämmorna använder några av våra mer blida modeller där trycket kan justeras, som en början.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Taskig kvalitet
Anonym - 23. nov. 2020
Tyvärr ej så bra kvalitet som man hade hoppats på. Funktionen fungerar bra, med andra ord de gör sitt jobb men de gummipluppar som ligger an mot bröstvårtan hoppar ur lite då och då. Hade förväntat mig en bättre konstruktion.
Besviken
Nkla - 31. jan. 2016
Kvalitén var sådär, man kan böja klämmorna lätt, kedjan kändes aningen för kort (om man tex vill ha den i munnen) och silikon plupparna som sitter på lossnade så fort man drog i kedjan lite. Hade lite bråttom med att få hem produkten, därför valde jag att köpa dessa. I efterhand hade jag nog valt ett annat märke. definitivt inte värda priset. men inte helt värdelösa.
Bröstklämmor delux
Tolayla - 16. oct. 2014
Jag är jätte nöjd med produkten den levde upp till våra förväntningar, bra kvalitet inget som går sönder efter lite lek. Det är väldigt bra nyp förmåga så är "användaren" mycket känslig så bör man öva/testa i lugn och ro. Väldigt bra produkt då man kan experimentera väldigt mycket med kedjan! Kedjan väger lite och är ganska rejäl så man kan dra en hel del! Play Safe!
kvalitet för ringar
Master Greg - 22. jul. 2019
Billigt tillverkade, gummikuddarna faller av och och de glider av för lätt när det är lite vikt på.
0
kvaliteten är för dålig
ian - 24. apr. 2018
designen liknar de bra klämmorna av denna typ, men tyvärr är denna produkt gjord av mycket tunn metall, dåligt bearbetad och verkar för mig alldeles för billig som ett allmänt intryck.
0
Bra alternativ, men dålig kvalitet.
Anonymous - 10. jan. 2015
Mycket intensiva klämmor som tyvärr gick sönder efter mycket lite användning. Gummikudden på insidan av klämman föll av efter andra användningen. Om du letar efter intensiva bröstklämmor som verkligen klämmer, är detta definitivt den typ av bröstklämma du vill ha. Men kvaliteten är ganska dålig. Kedjelängden är dock mycket bra och kan användas på många olika sätt. Om du till exempel bär en krage med en O-ring är det extra stimulerande att föra kedjan genom ringen och därmed intensifiera stimuleringen.
Maskinöversatt från sinful.dk
Det kan vara så bra - och sedan är det faktiskt dåligt.
Anonymous - 3. nov. 2016
Allt som allt, en bra klämma - men jag har också problemet med att gummigenomföringarna faller av, jag har försökt limma dem tillbaka på, men det håller inte ordentligt. Synd att kvaliteten inte är toppklass
Maskinöversatt från sinful.dk
Aw för det! (På ett bra sätt)
Anonymous - 1. apr. 2017
Vilt tantaliserande klämmor! De är fantastiska om man gillar att det ska göra ont "lite";) Hade lite problem med att få dem att sitta fast länge i början eftersom gummibiten är lite hal... Men efter några gånger sitter de bara där! Kvalitén är utmärkt för priset, mina håller ;) har använt dem ganska många gånger :)
Maskinöversatt från sinful.dk
Nannery
Anonymous - 13. mar. 2024
Fungerar bra. För den första timern, kanske snäva bröstvårtor för den så kallade "klanen".
Maskinöversatt från sinful.fi
God smak men billigt utförande
Anonymous - 13. mar. 2024
Bra och kraftfulla klämmor, kanske inget för nybörjare då den klämmer väldigt bra även utan att dra i kedjan. Min favorittyp av klämma då de både ser sexiga ut och biter bra. Just dessa (i svart) har en lite billig design. De känns inte särskilt välgjorda eller exklusiva, lite besviken över att dessa är dyrare än några andra japanska klämmor jag har sett. Lite tunn och "lerig" metall och den svarta lacken börjar redan skrapa bort där det är rörelse efter bara ett par användningar.
Maskinöversatt från sinful.no

Spartacus Japanska Bröstklämmor Metall

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful