Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Spartacus Kraftfulla Bröstklämmor med Kedja var 1

Översikt

Spartacus Kraftfulla Bröstklämmor med Kedja är ett par bröstklämmor som passar perfekt för dig som vill njuta av lite extra smärtsam stimulering.

Klämmorna "nyper" till rejält och rekommenderas därför främst till dig som redan har erfarenhet av att använda bröstklämmor.

De två klämmorna sitter ihop med hjälp av en metallkedja som också bidrar med extra tyngd.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Bra och kraftfulla
Erik - 23. feb. 2022
Dom är väldigt bra dom håller det dom lovar att dom ska vara kraftfulla. Det gör riktigt ont så passar till dom som tycker om mycket smärta i bröstvårtan. är inte något för nybörjare men är väldigt värt priset. en nackdel är att om man har en stor bröstvårta så kan det vara svårt att få den på plats. men man får trycka ihop den lite så funkar det bra.
På riktigt
C - 5. apr. 2021
Helt klart nästa nivå på klämma. Nyper till ordentligt och ger en skön känsla.
riktigt bra
Rickard - 8. feb. 2021
Dessa är av riktigt bra kvalitet faktiskt och nyper rejält. Långt mycket mer stimulerande än exempelvis sådana där japanska klämmor vad de nu heter. Definitivt att rekommendera om man är masochistisk av sig
Bra kvalite.
A - 4. mar. 2020
Mycket hårda klämmor med rund klämyta som sitter bra. För dom som gillar hårdare smärta. Bara köp.....
Sitter där dom ska!
Sebastian - 20. jun. 2018
Det va bra kvalitet och dom nyper ganska rejält, så va beredd på att det svider till en del från början. Dock är det lite tajt för dom som har lite störe bröst vårtor, så man får som försöka nypa i hop bröst vårtan lite för att få dit dom.
Inte en falsk produktbeskrivning!
Vibse - 29. oct. 2020
Dessa bröstklämmor säljs med beskrivningen att de ger en intensiv smärta och därför inte är för nybörjare. Och det är helt rätt. De ser relativt oskyldiga ut, och fjädertrycket är inte särskilt stort. Men klornas form gör att de verkligen biter - aj, de gör verkligen ont! Jag kan inte hantera dem i mer än 5–10 minuter. Å andra sidan (och som tur är!) är de lättare att ta bort än till exempel den japanska typen, där klornas gummitopp fastnar i huden efter ett tag. Så en tydlig rekommendation härifrån, men se upp: De är vad de utger sig för att vara!
0
Wow!
Anonymous - 13. mar. 2024
Det här är för dig som älskar smärta! Jag har provat många bröstklämmor, men den här är den bästa - eller värsta - beroende på hur man ser det. Rekommenderas med viktbollar på 225 g vardera. - om du kan hantera det!
Maskinöversatt från sinful.no

Spartacus Kraftfulla Bröstklämmor med Kedja

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful