Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Sportsheets Ostrich Tickler Fjäder Svart var 1

Översikt

Använd Sportsheets Ostrich Tickler fjädern för att kittla din partner under ett romantiskt förspel, på så sätt kan du aktivera alla sinnen.

Fjädern smeker mjukt din partner så de efterföljande kyssarna och beröringarna känns ännu mer intensiva. Låt den mjuka fjädern dansa över din partners hud till hen exploderar av ren och skär njutning.

Ticklern består av små mjuka fjädrar som känns otroligt mjuka mot huden. Den långa staven har ett gummihandtag som gör det lätt att styra leken.

Ostrich Tickler fjädern är 70 cm lång, varav själva strutsfjädern har en längd på 32 cm. Fjädern har en elegant design och kommer i en fin svart färg.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Bra köp.
Anonymous - 2. feb. 2018
Fjädern är stor och vacker i fin kvalitet. Definitivt ett bra köp för priset... Rekommenderar att använda den med en ögonbindel
Maskinöversatt från sinful.dk
Lämplig för avsedd användning
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag förväntade mig en lite mer fluffig fjäderdel, men det fanns bara en strutsfjäder i väven. Jag tror också att den här skulle kunna göra med en spärr så att du kan hänga den på väggen. Annars tjänar produkten sitt syfte väl: den passar bekvämt i en kvinnas hand och känns ganska bra kvalitet, även om själva fjädern inte verkar särskilt hållbar. I andra änden kan du först klia dig lite på ryggen och sedan använda fjädern för att kittla din känsliga hud lite. En mycket trevlig produkt som garanterat kommer att ge lite variation till dina sängdagslekar!
Maskinöversatt från sinful.fi

Sportsheets Ostrich Tickler Fjäder Svart

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful