Sportsheets

Sportsheets är ett amerikanskt sexleksaksmärke som har utvecklats speciellt för par som vill utforska varandra och nå nya sexuella höjder tillsammans. Sportsheets' sexleksaker inkluderar produkter till att från sex i badet och blid bondage till SM och strap-on sex så det är nästan bara fantasin som sätter gränser för hur många och hur spännande de äventyr ni kan bege er på tillsammans ska vara.

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Visa alla 46 produkter
Du har sett 46 av 46 produkter

Sportsheets tillverkar ett brett utbud

Sportsheets tillverkar ett brett utbud av lättare bondage- och SM-produkter, vilka är perfekta att krydda sexlivet med. Alla produkter är av mycket god kvalitet och tillverkade av bekväma material såsom neoprene och kardborreband. Dessa material gör Sportsheets produkterna väl lämpade för nybörjare på bondage.

Sportsheets tillverkar bra produkter av hög kvalitet och den kompletta serie innehåller mer än 300 olika sorters sexleksaker - alla utvecklade för att ge er de bästa upplevelser och den största njutning så ni kan nå en ny dimension i er sexualitet.

I 2013 vann Sportsheets en Erotixxx Award för 'Fetish Company of the year'. I 2014 vann Sportsheets en O Award för 'Best Fetish Manufacturer' och för 'Best Pleasure Product Manufacturer - Large'.

Om du letar efter en produkt du inte kan hitta på vår hemsida kan du alltid kontakta kundtjänst på mail eller telefon så ser vi om vi har den i lager eller om vi kan beställa hem ifrågavarande produkt.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se