Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Sqweel 2 Oralsex Simulator var 1

Sqweel 2 Oralsex Simulator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Sqweel 2 är den bästa och mest innovativa oralsex-simulatorn i världen. Med sina 10 överlappande silkontungor, ger den dig en känsla av äkta oralsex.

Simulatorn består av ett tungförsett hjul som kan rotera med 3 olika hastigheter. Sätt igång vibrationerna och upplev en oralsexsimulation som är närapå bättre än i verkligheten.

Sqweel 2 har även en bakåtfunktion som kan ge dig en ännu starkare känsla. Den har även en flickerfunktion som får tungorna att röra sig fram och tillbaka.

För att få en så realistisk upplevelse som möjligt med de mjuka tungorna, rekommenderar vi att du använder ett vattenbaserat glidmedel.

Klicka lite glidmedel på baksidan av handen, sätt på Sqweel på lägsta hastigheten och låt tungorna lapa upp glidmedlet.

Sqweel är mycket enkel att rengöra. Plocka bara ut tunghjulet ur höljet och rengör. Den drivs med 3 x AAA-batterier (ingår ej).

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Besviken
Astrid - 9. mar. 2022
Är fett besviken. Motorn är på tok för svag! Man kan inte ha något tryck för då stannar den. Materialet i "tung delen" fast är mer mot huden än vad det glider. För att få den på hyfsat rätt ställe måste man "spread for the gods" för att över huvud taget få det på hyfsat rätt ställe utan att det stannar av helt pga. den svaga motorn. Nä spara era pengar och köp något annat
Not that great but worth a try
Elin - 17. jul. 2018
It did not work for me. I had to use it for too long and the lube kinda disappeared so it kinda hurt. You have to reapply lube pretty often. But I still think it's a good product and people should try it
SÄMST! Varning: Köp ej.
Madeleine - 11. feb. 2018
Idén är bra och materialet på "tungorna" trevligt, men min första beställning snurrade inte igång alls. Knappen lyste bara, men tungorna satt fast och rörde sig inte över huvud taget. Sinful skickade en ny produkt som direkt gick igång, men tyvärr varade snurret bara i max 5 minuter tills maskinen helt lade av. Stor besvikelse och på engelskspråkiga sidor finns fler liknande, dåliga recensioner. Det verkar som att motorn är alldeles för svag, men om tillverkarna slipar till produkten och skapar en uppdaterad variant kanske det kan vara värt en chans. För mig blev det bara bökigt med returer, men Sinfuls kundtjänst är underbar. Hoppas mina andra varor blir bättre...
Kan bara säga en sak. AJ!
L.d.k. - 18. aug. 2014
Detta var absolut inte värt köpet tyvärr, hade kanske för höga förväntningar. Upplevde produkten som krånglig att ha att göra med där nere, och det var verkligen svårt att komma på hur man skulle göra. Tryckte man för hårt gjorde det ont och rotationen stannade. Om du tryckte för lätt hade det ingen särskilt bra effekt. Och själva tanken att den kan rotera i motsatt riktning och byta riktning mellan fram och tillbaka, återigen obekväm och stoppade. Använd en gång och sedan slängd!
0
Riktigt dålig
AJ - 20. jan. 2014
Fungerade kort, och gav ingen bra eller ordentlig vibration. Den fungerar genom att gummitungorna vänder sig, men de känns varken äkta eller fina. Den är svår att aktivera/avaktivera på grund av formen, och så gick den sönder första gången jag använde den. Kan INTE rekommendera den.
0
Bättre än förväntat
Maria - 10. sep. 2012
Jag hade läst lite delade recensioner om denna produkt innan jag köpte den, men tänkte att jag skulle chansa. Jag ångrar det inte. Den gör något som är lite annorlunda och inte bara olika vibrationer och den känns också annorlunda. För mig var detta bra eftersom det gav en mer varierad upplevelse. Det påminde förvånansvärt mycket om oralsex med bonusen att man kunde styra farten själv och den tröttnade aldrig. Köp den om du vill ha något nytt :)
0
Köp den inte
Anonymous - 13. mar. 2024
Gav mig absolut INGET! Jag var så arg och besviken över att ha spenderat 400,- på detta att det hamnade i papperskorgen!
Maskinöversatt från sinful.no

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful