Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Sqweel XT Oralsex Simulator till Män var 1

Översikt

Varför nöja sig med en tunga när du kan få tio? Sqweel XT Oralsex Simulator till Män är perfekt till dig som älskar oralsex och inte kan få nog av det.

Simulatorn har tio roterande tungor som stimulerar dig och ger en realistisk känsla av oralsex. Låt stimulatorn åka upp och ned längs skaftet eller låt den kittla ditt penishuvud för att få explosiva orgasmer.

Det ergonomiska handtaget har en rund överdel som ger dig maximal kontroll. Det medföljer två set tungor: Ett mjukt set och ett extra stramt set. Du kan vända tungorna om för en annan typ av stimulering. Stimulatorn har 3 hastigheter och 3 rotationsmönster som du byter mellan på handtaget. Du kan med fördel använda ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med simulatorn, för en ännu bättre upplevelse.

Sqweel XT är tillverkad i medicinskt silikon och är vattentät samt uppladdningsbar. Den har en diameter på 5 cm, varav tungorna fyller ut diametern något så den passar de flesta storlekar. Stimulatorn har ett reselås som försäkrar att den inte startar när den ligger i väskan eller lådan.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Sqweel XT Oralsex Simulator till Män

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful