Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Stud Lasso Silikon Penisring var 1

Stud Lasso Silikon Penisring

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Få en hårdare och större erektion med Stud Lasso! Den justerbara Stud Lasso penisring får dig att hålla längre.

Stud Lasso passar till alla penisstrolekar och du kan antingen använda den runt själva penisen eller omkring både penis och pung samtdigt. Stud Lasso är gjord av 6 mm tjock silikon som ger en bra passform och som är lätt att rengöra efter användning.

Så här använder du Stud Lasso: Det enda du ska göra att dra ner spännet på mitten av lassot ner mot silikonstropparnas ändor så att ögglan blir stor nog till att du kan dra ner den över din erektion och placera den vid roten. Sedan drar du upp spännet till lassot har den önskade storleken.

TIP: För att undgå att det ev. drar i håret när du justerar klämman kan det vara en fördel att hålla bort håret under justeringen.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
stor
Anonymous - 13. mar. 2024
Det fungerar perfekt :-)
Maskinöversatt från sinful.dk
Tryck till max.
Anonymous - 13. mar. 2024
I början kändes det till och med lite för styvt, men efter ett tag fick jag idén, det är ett riktigt bra åtdragnings- och låsdäck. Kvaliteten verkar vara mer hållbar än tidigare åtdragningsdäck och efter det första försöket tycker jag att däcket håller kompressionen bättre än tidigare liknande däck jag har provat. När det gäller orgasmgarantin kan jag inte ge den fem stjärnor eftersom jag inte nådde orgasm på min rättegång, men jag har en mycket stark känsla av att en långvarig och normalt starkare orgasm är på korten med den här.
Maskinöversatt från sinful.fi
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful