Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Svakom Emma Neo App-styrd värmande massagestav var 1

Översikt

Värm ditt hjärta med en varm massage från Svakoms Emma Neo, en app-styrd vibrerande trollstav. Den har 10 vibrationskombinationer, en uppvärmningsfunktion och fästbara kaninöron för en oändlig variation av stimulering.

Låt massagestavens breda huvud glida över ditt nervknippe för läckra förnimmelser. Lägg till en skvätt vattenbaserat glidmedel för att öka din njutning när du utforskar de 5 vibrationsmönstren och 5 intensiteterna. Gå från blygt förspel till intensiva och direkta pulseringar.

Njut av varma sessioner med konstant temperaturuppvärmningsfunktion. Som en allround massageapparat kan du använda den för att stimulera din hals, bröstvårtor och alla andra känsliga områden som kan behöva lite extra kärlek. Rabbit-änden och dess kaninöron är också perfekta för denna typ av massage.

Tillbringa lite kvalitetstid med wanden på egen hand eller anslut till en partner och låt hen ta tyglarna över din njutning var hen än befinner sig tack vare appfunktionen. Du kan till och med få tillgång till ett brett utbud av spännande material via appen där det interaktiva läget tillåter dig att synkronisera din enhet med dina fräcka favoritfilmer. Ett perfekt sätt att ta njutningen till nästa nivå!

Rengör massagestaven med varmt vatten och mild tvål eller sexleksaksrengöring.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Svakom Emma Neo App-styrd värmande massagestav

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful