Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Sweet Smile Dual Magic Wand Vibrator var 1

Översikt

Söker du efter en vibrator som kan skämma bort dig på flera sätt, då bör du titta närmare på Sweet Smile Dual Magic Wand Vibrator.

Den snygga vibratorn har nämligen två ändar som skämmer bort din känsliga klitoris på var sitt sätt, så du kan välja beroende på vad din fantasi och du har lust till just idag.

Den ena änden har ett mjukt, runt vibratorhuvud, precis som en klassisk magic wand. Här kan djupa vibrationer smeka din klitoris och dess mångfald av omkringliggande nerver med 10 inställningar.

I den andra änden hittar du en plattare och spetsigare vibratordel, som är helt perfekt för målinriktad stimulation av din klitoris. Här får du också 10 kittlande inställningar att utforska, tills orgasmen får dig att skälva.

Sweet Smile Dual Magic Wand Vibrator är framställd av mjukt och läckert silikon, och den laddas via USB-kabel, som ingår i priset.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Mycket bra
C - 10. jan. 2021
Vibrationerna kan vara lite för kraftiga till att börja med. Men den lyckas ge en orgasm varje gång! Och den är i bra material! Allt som allt riktigt bra!
0
Väldigt Nöjd
PA - 5. dec. 2020
Helt enkelt ett riktigt bra verktyg. Har inget att klaga på.
0
Fungerar varje gång
E. - 4. oct. 2020
Jag och min sambo använder ofta denna vackra vibrator. Den gör det lätt att få orgasm och det fungerar varje gång. Vibrationerna är lite för starka, men efter lite vana är de härliga. Jag har haft den i två år och knapparna blir lite matta med tiden. Kräver att du trycker hårt innan de fungerar.
0

Sweet Smile Dual Magic Wand Vibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful