Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Topco CyberSkin Stealth Vagina Stroker Onaniprodukt var 1

Översikt

Drömmer du om en elegant och kittlande onaniprodukt som flyger lite under radarn? Då är Topco CyberSkin Stealth Vagina Stroker Onaniprodukt perfekt för dig.

Med Stealth Vagina Stroker kan du träna upp din uthållighet och få kraftigare orgasmer, till stor glädje för såväl dig som din partner.

Det mjuka inre CyberSkin-sleevet är designad som en läckert stram vagina som stimulerar dig i takt med dina egna rörelser för ett explosivt klimax.

I botten har den en sugpropp som gör det möjligt att sätta fast onaniprodukten på alla lena ytor så att den kan avnjutas även utan händer. Bottenstycket kan ställas in i precis den vinkel som passar bäst för dig och ger dig den optimala upplevelsen.

Passar de flesta penisstorlekar. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Kul, men också dess brister
Roboten - 30. mar. 2021
En generellt bra produkt som går att fästa bra i alla möjliga lägen, och ger en bra känsla. Problemet är att luften vid användning inte kan komma ut ur sleeeven, och tvingas därför ut mellan sleeven och behållaren, vilket då ger en slags "vaginal fis". Jag har gjort några hål i botten på koppen den skruvas på som tar del av detta. Det är dock konstigt att man inte har tänkt på det från början?
0
Het och tight, bra för priset
- Body: - 5. nov. 2020
Väldigt tight penetration, men lagom om man inte är för stor. Kan nog inte rekommenderas för den välutrustade, då den redan är ganska tight för en mellanstor. Du kan inte bara stöta in och ut, för om du först drar ut, då måste du ta din hand för att få hjälp att föra in igen. Sleeven inuti är bara med tunna spår så inget hokuspokus där. Sleeven sitter inte heller bättre än att man kan stöta den i burken så måste man dra ut den igen. Sleeven är luktfri. Sugkoppen något skit som inte suger ordentligt eftersom den helt enkelt är för liten – även på helt släta plattor. Så action under duschen blir aldrig helt handsfree, eftersom sugkoppen förr eller senare släpper sitt tak och produkten faller till golvet. Med tanke på priset är den definitivt ok, gillar man det lite tight – så finns det bra njutning här. Och sugkoppen kan då lyckligtvis användas på andra sätt också, så att den ändå hjälper att hålla i burken. Allt som allt, okej tillfredsställande med få reservationer. En bra startprodukt till ett rimligt pris. Kom ihåg glidmedel!
0
Himmelsk
NySinfulCustomer - 21. jan. 2019
Topco CyberSkin är inte bara superhet och stygg, utan den unika sugkoppen som fungerar riktigt bra, gör upplevelsen extra intensiv! Kan varmt rekommendera den och Sinful.
0
Perfekt
Toughie - 18. nov. 2018
Den här uppsättningen är verklig ett nöjesparadis; din fantasi är den enda gränsen när det kommer till hur du vill ta dig in och använda den om och om igen. Smörj in den väl och sedan är du på en resa mot perfekta orgasmer med tight sug.
0

Topco CyberSkin Stealth Vagina Stroker Onaniprodukt

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful