Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Tracy's Dog Carl Vibrerande Analplugg var 1

Översikt

Tracy's Dog presenterar Carl - den potenta analförföraren med 10 fantastiska vibrationsmönster som kommer att skämma bort dig på ett sätt som helt saknar motstycke!

Få verklig anal stimulering med den här innovativa dubbel-stimulerings analpluggen som imponerar med roterande pärlor, imiterande upplevelsen av en virvlande tunga samt en härligt vibrerande spets.

Växla dig genom de olika sensationella surren under ett soloäventyr eller stimulera din partner med analkittlande njutning på avstånd. Det djupa rimming-vibrationerna kan manövreras via fjärrkontrollen för delat nöje på upp till 10 meters avstånd.

Mr Carls spännande uppfyllning blir ännu skönare med en generös mängd vattenbaserat analglidmedel innan du kastar dig ut. Han är designad för erfarna booty-förförare som vet hur de ska stimulera det där hålet.

Rengör din älskade analplugg med vatten och mild tvål eller sexleksaksrengöring efter varje användning så får du optimal hygien.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Ok
Anonymous - 13. mar. 2024
Den är mycket lång för att vara en buttplug. Det gör faktiskt lite ont när den träffar väggen och gör det omöjligt att sitta ner
Maskinöversatt från sinful.dk
Mmm
Anonymous - 10. nov. 2022
Fantastiskt köp!!! Rekommenderas definitivt för den äventyrliga och kåta personen som överväger att köpa den här produkten! Kvinna eller man, du kan se fram emot en fantastisk leksak. Anpassad, kraftfull och varierad vibration, inte mycket annorlunda än andra vibrerande produkter. Bollfunktionen är däremot ett stort nöje! NB rekommenderas för avancerade användare eftersom den har en blygsam storlek
Maskinöversatt från sinful.dk
Njutning för alla dina pengar
Anonymous - 13. mar. 2024
Som framgår av beskrivningen är den här avsedd för lite mer erfarna användare. Fem centimeter tjock låter inte mycket, men trots den släta silikonytan krävs det en hastig och avslappnad stund för att få den på plats, gärna uppvärmd med en mindre först. Materialet är elastiskt men inte mjukt. Glidmotståndet är bra på ytan. Tålamod kommer att belönas när den här enheten smeker dig på sätt som du aldrig föreställt dig. Storleken är precis rätt och trycket på prostatan är mycket behagligt. Utformningen säkerställer att stiftet sitter stadigt på plats så länge du vill, och den breda basen håller den också stadigt på plats: du behöver inte oroa dig för att glida in. Basens utformning gör att du kan gå utan att gnugga dig mot den. Driften är enkel med fjärrkontrollen och vibrationerna är tillräckligt starka. Pärlorna på stammen kommer att blåsa ditt sinne!
Maskinöversatt från sinful.fi
För stor
Anonymous - 13. mar. 2024
Underbar anustappi, mycket bra material och fina färgalternativ .... men för stor, inget sätt jag kan passa i det så ett dåligt köp, bortkastade pengar.
Maskinöversatt från sinful.fi
En utmärkt produkt
Anonymous - 13. mar. 2024
Produkten är av riktigt hög kvalitet och känns bra på rumpan. Pärlorna är ett trevligt tillskott, även om de tappar sin kraft i vissa positioner, vilket saktar ner rotationen. Storleken är verkligen ganska stor: Jag älskar det själv, men inte alla kommer att passa utan övning.
Maskinöversatt från sinful.fi
De dödas ädelhet
Anonymous - 13. mar. 2024
Mycket välgjord och med en fin mjuk yta. Men jag måste erkänna att storleken förvånade mig. Den här glider inte bara in, den behöver verkligen en uppvärmning. När den väl sitter på plats känns den ganska full, men på ett bra sätt. Istället för den grundläggande skakningen skulle en liten pendelrörelse ha varit bättre. Personligen använder jag bara den vibrerande effekten av pärlorna vid roten, vilket är ganska fantastiskt. Det är mycket bättre att föra dig till toppen av orgasm än bara vibrationsfunktionen. För närvarande nummer ett leksak för mig.
Maskinöversatt från sinful.fi
stift
Anonymous - 13. mar. 2024
En snygg produkt. Gick inte in första gången men andra gången gick den in. Vibrationen bör vara mycket starkare i slutet av stiftet.
Maskinöversatt från sinful.fi
Stor och bra, värd pengarna
Anonymous - 13. mar. 2024
Tog ett tag att få i, men sitter bra. Otroligt trevligt med "rimfunktionen", men den kan vara lite "bullrig" av vibrationerna i själva pluggen. Rekommenderas varmt, väl köpt (köpt för 429 kr på rea).
Maskinöversatt från sinful.no
Rekommendera
Anonymous - 13. mar. 2024
Mycket bra plugg för priset. Behöver lite uppvärmning men efter det sitter den väldigt fint. Kan bära den i flera timmar.
Maskinöversatt från sinful.no

Tracy's Dog Carl Vibrerande Analplugg

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful