Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Tracy's Dog Pecker Dildovibrator var 1

Tracy's Dog Pecker Dildovibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Drömmer du om djupa g-punktsorgasmer och kanske rentav de mytomsbundna fontänorgasmerna? Pecker G-punktsvibrator från Tracy's Dog förverkligar alla dina våta drömmar.

Tracy's Dog Pecker är inte riktigt som andra g-punktsvibratorer. Den har ett hemligt vapen, nämligen en mycket speciell spets. Spetsen inte bara vibrerar, utan den skapar dessutom ett rytmiskt tryck som vi känner igen från verklighetens lystna fingrar. 

Den annorlunda stimulansen känns realistisk och är extra njutbar mot din kropps allra mest känsliga lustpunkter. Din g-punkt kommer tacka dig genom att skicka våg efter våg av njutning genom hela din kropp. Det finns 5 olika mönster som du kan leka med.

Den läckra spetsen kan även användas för att skämma bort klitoris lite extra, när du känner för extern stimulering.

Pecker kan vibrera med 10 läckra mönster, så det finns gott om möjligheter att utforska många olika kombinationer av vibrationer och pulserande tryck.

Den vackra vibratorn är oerhört flexibel, så den anpassar sig efter din kropps utformning för att ge dig en behagligare upplevelse. Den är dessutom både vattentät och återuppladdningsbar.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Fantastiska g-punktsvibrationer
Liina - 3. jan. 2021
Fungerar bättre än jag vågat hoppas, kraftfulla vibrationer och pulser
0
Rekommenderas...
Anonymous - 11. nov. 2022
Efter att ha läst upp och ner och funderat fram och tillbaka angående flera produkter från Tracy's Dog föll valet på denna. Mycket positivt med "hålet/öppningen" på undersidan som ger dig ett bättre grepp. Bra vibrationer, men skulle inte säga att det var en inre tio, en bra 8 är mer korrekt. Inga sprutande orgasmer, men människor och förväntningar är olika. Om vi väljer något annat från Tracy's Dog för tillfället ...
Maskinöversatt från sinful.no
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful