Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Trinity Vibes Glidmedel Applikator var 1

Trinity Vibes Glidmedel Applikator

Välj Färg
129,00 kr
Inkl. moms

I lager

Leverans: 1-4 vardagar

Fördelar

Översikt

Letar du efter det perfekta tillbehöret till fräcka doktorlekar? Med glidmedelapplikatorn från Trinity Vibes kan läkaren komma åt överallt.

I bästa sjukhusstil kan ni suga upp ert favoritglidmedel i applikatorn och utföra precisionssmörjningar både analt och vaginalt, även när leken har kommit en bit och utrymmet är trångt.

Setet består av 1 applikator och 2 extra rör. Den snygga och praktiska designen gör applikatorn enkel att hantera.

Smal utformning för behaglig införsel och snabb rengöring.

VarumärkeTrinity Vibes
Vikt (g)12
Huvudsakliga materialABS-plast
FärgBlå
Rekommenderat glidmedelVattenbaserat
MålgruppKvinnor, Män
SpråkEngelska
SKU16860
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Bra produkt
Fredrik - 7. sep. 2022
Bra produkt som gör det den lovar. Något liten i handen men gör sitt jobb med bravur i rumpan. Ett måste för en skön kinky stund.
Mycket användbart för extrema lekar
jass - 31. aug. 2020
Användbar för alla typer av lekar, men ännu mer för saker som fisting, stora inlägg etc. där du behöver bra, djupt glid.
0
Den går som en klocka
Doc - 22. aug. 2018
Fördelen med att använda en applikator framgår av den tidigare recensionen där det står: "... gör det verkligen lätt att få in glidmedlet där det gynnar mest". Själv använder jag applikatorn anal, gärna i samband med "Icicles no 14 Glass Massager". Nämnda leksak är gjord av Pyrex-glas som tål alla typer av glidmedel. Det föredragna är silikonbaserat glidmedel. Jag har provat båda Sinfuls applikatorer, från både 'Trinity Vibes' och 'Kinklab'. Trinity Vibes är mitt favoritval, av följande skäl: #1. Kolvens överdel är utformad som en fingerögla, vilket gör enhandsmanövrering när du fyller en bris. #2. Det tvärgående greppet på röret är mindre skrymmande och kommer inte "över" där det är trångt. #3. Båda märkena fungerar lika bra och har samma livslängd. #4. Trinity Vibes är 20 SEK billigare. Detta är en win win win situation: Bekväm ergonomi, samma funktion och hållbarhet samt lägre pris. Varför båda märkena levererar ett set bestående av 1 applikator och 2 extra tuber är för mig obegripligt. Det är min erfarenhet att om man byter kolv från originalröret till ett reservrör så belastar det kolven och packningen så mycket att den ändå går sönder strax efter. Olyckan består antingen i att den tunna delen av kolvstången går sönder eller att packningen lossnar från stången. I båda fallen lämnas applikatorn oanvändbar. Det var mer idé att leverera 2 applikatorer och 1 reservrör. Sedan kunde man dela upp setet i "En i bruk och en i reserv", eller "Hans och hennes" eller "Fram och bak". Oavsett detta är jag en ivrig användare av Trinity Vibe-applikatorn, som jag ger min bästa rekommendation. Med vänlig hälsning, Doc
0
Måste ha
Hjul - 26. feb. 2018
Dessa sprutor gör det väldigt enkelt att få in glidmedlet där det gynnar mest Kan absolut rekommenderas.
0
Perfekt för anala lekar
Anonymous - 13. mar. 2024
Bra produkt som gör anala lekar mycket bekvämare. Gör det enkelt att se till att det finns gott om smörjmedel där det behövs. Själva kolven verkar dock lite ömtålig, så det är en bra idé att smörja in den med glidmedel innan den sätts in i sprutan.
Maskinöversatt från sinful.dk
Som förväntat
Anonymous - 6. apr. 2022
Den här gör jobbet. Lätt att fylla med glidmedel, lätt att föra in och lätt att applicera. Och slutligen, lätt att rengöra. Genom att fylla den med glidmedel från insidan blir det ännu enklare och bekvämare att föra in leksaken.
Maskinöversatt från sinful.no
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful