Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Rimba Triple Cockring Metall var 1

Översikt

Rimba Triple Cockring är en läcker robust penisring som du sätter kring både penis och pungkulolrna så att du får en hårdare och mer fyllig erektion. Eftersom ringen också sitter kring pungkulorna gör den upplevelsen extra retande.

Penisringen är tillverkad av svart metall som gör den otroligt stilfull.

Så här använder du Rimba Triple Cockring: Smörja först in penis och pungkulor i silikonbaserat glidmedel da det kommer att göra monteringen lättare. Ringen ska monteras medan penis är helt slak då erektion kommer att hindra monteringen.

Börja med att föra penisringen ned över penis i den stora ringen in mot kroppen så att penis fortsätter ut igenom den mellersta ringen. För sedan pungkulorna igenom den stora ringen och låt den trilla ner över den lilla ringen.

Obs! De 3 ringar har en inre diameter på: 5,1 cm, 4,4 cm respektive 4,1 cm. Då ringarna är tillverkade av metall är de inte flexibla så det är viktigt att du mäter om storleken passar dig före du använder ringen. Om du upplever obehag av något slag ska du strax ta bort ringarna då storleken i detta fall inte är rätt för dig.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Rimba Triple Cockring Metall

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful