Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Turbo Stroker Onaniprodukt för Män var 1

Översikt

Turbo Stroker är en kraftfull automatisk onaniprodukt som förser dina njutningsfulla stunder med effektiva vibrationer och en skön och mjuk sugkänsla.

Den sugande känslan uppstår då du håller din Turbo Stroker intill kroppen, så att det inte kommer in någon luft i apparaten, och sedan startar de automatiska rörelserna. Sleevets topp kommer då att börja röra sig upp och ned för att på så sätt stimulera penishuvudet. Varje gång som sleevet dras uppåt kommer det för en kort stund att skapas ett lätt undertryck som liknar känslan vid oralsex.

Du bestämmer själv om du vill njuta av vibrationerna och de automatiska rörelserna på samma gång eller var för sig. Båda funktionerna har dessutom 3 olika intensitetsnivåer för att du ska kunna bli stimulerad på ett sätt som passar just dig.

Vi rekommenderar att du använder Turbo Stroker tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel för bästa möjliga upplevelse.

Efter användning kan Turbo Stroker skruvas isär och dess sleeve avlägsnas, vilket möjliggör enkel rengöring.

Obs! Turbo Stroker använder sig av 4 x AA-batterier som säljs separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Tyvärr inte min smak
Anonymous - 13. mar. 2024
Turbo Stroker är en fantastisk produkt som lovar blowjob-liknande stimulering. Den är inte lika stor som fleshlights och väger nästan ingenting, den har 3 olika hastigheter och 3 vibrationsstyrkor. Tyvärr var detta inte min erfarenhet, det var faktiskt smärtsamt, även med en halv tub glidmedel. Det inre gummit med stimulerande knoppar var inte så mjukt som jag hoppades. Men jag varade i nästan 40 minuter tills jag var tvungen att ge upp och lägga den på hyllan. Huvudets rörelser upp och ner motsvarar kanske bara ett par centimeter lufttryck. Vibrationerna skulle också ha varit trevliga om rattarna inte hade varit så hårda. Men jag är förvånad över produktens storlek och tystnad. Tyvärr inte en för mig.
Maskinöversatt från sinful.dk

Turbo Stroker Onaniprodukt för Män

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful