Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Medintim Vagiwell Dilators var 1

Översikt

Detta silkeslena, vackert färgade dilator-set från Vagiwell har designats med särskild kärlek och omsorg för dig som vill sträcka och töja ut din vagina för att göra sexuella aktiviteter till en lätt och - viktigast av allt - njutbar upplevelse!

Oavsett om du letar efter hjälp och stöd för att hantera vaginismus, om du har genomgått gynekologisk kirurgi, strålning eller någon annan typ av operation eller fysiskt tillstånd, är Vagiwell Premium Dilator-set här för att försiktigt hålla i din hand och vägleda dig genom processen att sträcka din vagina, ett steg i taget, för att slippa smärta och obekväma situationer, vare sig de är sexuella eller medicinska.

Med 5 olika storlekar av dilatorer är Vagiwells mål att ta dig bekvämt och säkert genom din vaginala dilatorresa. Den minsta av dilatorerna är inte större än ett finger, med ungefär 10 cm införbar längd och en diameter på 1,4 cm där den är bredast. Den största av dilatorerna mäter 14,5 cm införbar längd och har en diameter på 3 cm där den är bredast. De är alla noggrant utformade med en avsmalnande spets för enkel insättning och en mjuk, gradvis ökning av diametern med 2 mm från spets till roten.

Du kommer att vägledas genom varje steg på vägen med övningar och råd via instruktionerna som ingår. Kom ihåg att vara snäll mot dig själv på vägen!

Dilatorerna är gjorda av sammetslen, bekväm, medicinsk silikon och alla har en bredare botten med greppvänlig design för perfekt rörelsekontroll . Tvätta dilatorerna efter användning med varmt vatten och mild tvål eller sexleksaksrengöring. Se till att dilatorerna är torra innan du lägger tillbaka dem i förvaringspåsen.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Medintim Vagiwell Dilators

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful