Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
VërSpanken H2O Set 5 delar var 1

Översikt

VërSpanken H2O är en svart utgåva av det populära VërSpanken onaniprodukt som ger dig en spännande och annorlunda känsla med onani. Setet kan också användas som par där din partner skämmer bort dig med VërSpanken H2O.

Detta nya set innehåller en svart hållare, där det sitter två mjuka innandömen i som skapar ett retande tryck kring din penis. Två olika sorters innandömen ingår som har två olika sätt att stimulera dig på. Det är två innandömen med en len yta och två med en nopprig yta som du kan ihopsätta som du vill. Om du vill ha en annan sorts stimulation kan du köpa med WaterWieners Wavy innandöme som har en annorlunda struktur och som också kan köpas här i shoppen.

Så här använder du VërSpanken H20: När du har monterat de innandömen du vill använda tar du tag i handtaget och rör VërSpanken H2O fram och tillbaka som med ett vanligt handjobb. Använd evt ett vattenbaserat glidmedel för att få en mer glidande och läcker känsla.

Du kan evt värma upp eller kyla ner innandömen i ett vattenbad i 10 minuter före användning för att få en ännu mer intensiv upplevelse med VërSpanken. Vi rekommenderar att du alltid testar temperaturen på insidan av din underarm före du använder innandömena intimt.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

VërSpanken H2O Set 5 delar

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful