Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Vibe Therapy Discover Dubbeldildo var 1

Översikt

Vibe Therapy Discover är en mjuk och flexibel dubbeldildo från Vibe Therapy.

Discover dubbeldildo är tillverkad av mjukt medicinskt silikon som är utan ftalater. Den är mycket flexibel och man har möjlighet att använda den själv eller ihop med en annan.

Den har en tvinnad struktur som ger extra stimulaton med in/ut rörelser.

Sinful.se rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel för att få den bästa upplevelse med dubbeldildon.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Lyxig ny vän
Moa - 17. aug. 2017
Jag har letat runt efter dubbeldildos överallt och den här är verkligen perfekt! Den kommer i en vacker och simpel förpackning. När jag tog ut leksaken märkte jag hur lent silikonet är och en perfekt blandning av fasthet och mjukhet. Det första intrycket är väldigt bra och den känns otroligt lyxig. Först tänkte jag att leksaken eventuellt skulle vara en standardleksak då den inte vibrerar - men inte! Utformningen med den vridna ådern stimulerar båda på ett skönt sätt. Dessutom har den en ojämn diameter så vid varje rörelse känner man otroligt mycket mer än av en slät dildo.
Bra dubbeldildo i silikon, med några brister
Anonymous - 7. sep. 2012
Eftersom produkten är tillverkad av silikon är den otroligt lätt att rengöra och lätt att använda. En liten kräm och den glider på som en bris. Produkten är MYCKET flexibel, så det är inga problem att använda den för dubbel penetration om du vill, och på grund av detta har den inga problem att röra sig runt. Produkten har dock några brister: - produkten är faktiskt nästan för flexibel. Om du använder för mycket smörjmedel kan det vara svårt att få ett ordentligt grepp om det, och då böjer det sig bara istället för att gå in - det är inte 100% silikon hela vägen igenom. Det finns ett par skumstavar inuti, vilket är anledningen till att den är så flexibel, och i mitten vid fogen finns en hård plaststav - silikonet känns inte av lika bra kvalitet som Fun Factory, till exempel. Det är inte lika trevligt att ta på - mittleden ser ut att kunna öppnas upp, och det kanske inte är så kul beroende på vad du gör med den. Det ska dock sägas att den aldrig gick sönder, oavsett hur hårt jag pressade den. Det var bara av nyfikenhet som jag tog reda på vad som fanns inuti och ja, jag skulle gärna köpa den igen. Och eftersom den är så flexibel kan du använda den till många saker. ;) Jag skulle rekommendera den till alla som vill ha en mycket lång dildo och samtidigt vill ha en av god kvalitet.
Maskinöversatt från sinful.dk

Vibe Therapy Discover Dubbeldildo

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful