Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Vive Cato Pulse G-Punkts Rabbitvibrator var 1

Vive Cato Pulse G-Punkts Rabbitvibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Multiplicera din njutning med Cato Pulse rabbitvibrator från Vive. Dess triple-action pulsvågor har över tusen kombinationer att utforska under solostunder. Som final-upplevelse försätter den speciella klimaxknappen alla motorer i maximalt orgasmframkallande läge och låter stjärnorna glittra.

Den eleganta och släta silikonytan döljer stor kraft inuti: 3 motorer står till ditt förfogande för punktspecifik vibration och pulsvåg-stimulering av klitoris och G-punkt. Kontrollera varje motors intensitet och mönster med ett enkelt tryck på motsvarande knapp. Maximera ditt happy end med klimaxknappen.

Din nya favoritleksak är laddningsbar och en USB-laddningskabel medföljer, så det är bara att köra. Du kan till och med använda den i duschen eller badet, eftersom den är vattentät. När du är klar kan du använda sexleksaksrengöring eller vatten och mild tvål för att hålla den kraftfulla maskinen i toppskick.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful