Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Vive Minu Uppladdningsbar Påläggsvibrator var 1

Översikt

Den lilla men pigga Minu från Vive har en distinkt form som sprider sina pirrande vibrationer överallt kring vulva. Lägg den på plats och prova de 10 vibrationsinställningarna tills du hittar de som får tårna att krulla sig.

Den smala spetsen låter dig rikta vibrationerna med precision, medan de flexibla vingarna sprider dem till ett större område. Tryck upphöjningen under vibratorn mellan dina blygdläppar och njut av den sköna stimuleringen, eller flytta runt vibratorn och sök upp alla dina särskilt mottagliga ställen.

Vibratorn har 3 hastigheter och 7 mönster som du kan utforska med de lättåtkomliga plus- och minusknapparna på båda sidor av strömbrytaren. Ladda den med den medföljande USB-kabeln för upp till 75 minuters njutning.

Minu är belagd med sammetslen, dammresistent silikon som känns ännu bättre när du applicerar lite vattenbaserat glidmedel på den. Vibratorn är helt vattentät, så du kan använda den som badkompis, och rengöring går lätt som en plätt med lite varmt vatten och mild tvål eller sexleksaksrengöring.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Vive Minu Uppladdningsbar Påläggsvibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful