Gratis Frakt med Post Nord, Instabox eller Early Bird | Endast idag!

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Vulcan Tight Anus Onaniprodukt var 1

Översikt

Vulcan Tight Anus är en mjuk och läcker onaniprodukt för män som ger en realistisk känsla.

Invändigt har den en kittlande struktur som stimulerar penis i takt med dina rörelser.

Vulcan Tight Anus kan användas om och om igen.

Vulcan Tight Anus är idealisk för dig som önskar en mycket realistisk onaniprodukt. Både utseendet och känslan av Vulcan Tight Anus påminner om den “äkta varan”.

Vulcan Tight Anus är otroligt stram men samtidigt mycket flexibel. Detta ger en väldigt speciell känsla, speciellt om du använder den tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel. Glidmedlet gör att du får en mycket realistisk känsla och gör dessutom att du glider mycket närmare.

Efter användning kan sleeven tas ut och rengöras. Låt den lufttorka innan du sätter i den igen.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Väldigt tight!
Peter - 4. dec. 2015
Denna produkt är ganska liten. Däremot går det att ta ut sleaven och använda endast den. Då är den rätt skön. För den peng den kostar så är den rätt billig. Materialet känns nästan som en riktig fleshligh, men som sagt ganska liten.
Inget att rekommendera
Micke - 9. apr. 2015
Har provat andra produkter som känns bättre i materialet och kvalitet. Den funkar att använda men är så trång att sleeven rör sig konstigt och blir nästan en obehaglig känsla.
Utmärkt för priset...
Anonymous - 13. mar. 2024
Utmärkt produkt för priset ... Men jag personligen hade problemet att jag var för stor för det ... Lufthålet i slutet av plastkoppen var inte tillräckligt stort, tror jag, för när jag tryckte hela vägen in gjorde det "fisande ljud" ur lufthålet eftersom allt material inuti pressades in i botten ... Så ja, för killar som är lite mindre i omkrets, tycker jag att det är en utmärkt produkt ... Anledningen till att jag ger den 4/5 stjärnor i orgasmgaranti är att den är superstimulerande! I mitt fall fick jag ta av plastkoppen och bara använda själva "anus", men även då var det ganska skönt och fick "det" att hända varje gång! Det är dock lite av en besvikelse (men samtidigt en komplimang till mig) att den inte är lämplig för män som är stora i omkrets ... Allt som allt; om du funderar på en onaniprodukt, men inte vill spendera 400kr + på den, är det här ett riktigt bra ställe att börja. :-)
Maskinöversatt från sinful.dk
Ja, men den är återanvändbar
Anonymous - 13. mar. 2024
Det är inte en dålig leksak, men du får vad du betalar för. Första gången använde jag för lite glidmedel och rev upp ett hål i mig själv, det var inte jättebra, men man lär sig av sina misstag. Jag insåg också snabbt att jag var för stor, både i längd och bredd kändes det som, men när jag slutade använda "huset" och istället tog ut hylsan, stängde den andra änden för att skapa ett vakuum när jag drog tillbaka, var upplevelsen mycket bättre och spelet kändes inte dumt på grund av de gnisslande ljuden längre. Det är lätt att rengöra och du blir definitivt bättre på att använda det när du går vidare. Övergripande: Värm upp den innan du använder den (ljummet vatten eller mellan benen i 5 minuter) Hoppa över höljet, det är bullrigt och du kan dra åt mer utan det. Lätt att tvätta. Bra att man kan använda den om och om igen.
Maskinöversatt från sinful.dk
Ett trevligt fordon
Anonymous - 3. aug. 2019
Bara en trevlig grundläggande bokstavlig ficka fitta. Efter att ha ägt många fleshlights bestämde jag mig för att prova den här billiga en gång ... Jag blev förvånad!!! Sättet att använda detta är att linda in det i ett "rör" gjord av en filt / handduk och sedan bokstavligen blitza bort det som om det var en större gadget. Orgasm garanteras på ovanstående sätt, så länge du kommer ihåg smörjmedlen!
Maskinöversatt från sinful.fi
Tätt och gott
Anonymous - 9. apr. 2015
Standard tight masturbator med en härlig känsla, precis rätt storlek i en anonym behållare. Det enda negativa är hålen som snöret är fäst i, då glidmedel etc. kan rinna ut där. Men jag är mycket nöjd. Jag ger den lätt 10 av 10.
Maskinöversatt från sinful.no
Läcker leksak för män
Anonymous - 13. mar. 2024
Min första leksak bara för mig. Den är väldigt mjuk och fin. Lätt att hålla ren. Inga instruktioner om huruvida man ska använda den med hylsan på eller av, men fick reda på att hylsan ska vara på;-)behöver inte mycket smörjmedel ... härlig ... rekommenderas:-)
Maskinöversatt från sinful.no

Vulcan Tight Anus Onaniprodukt

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Fri frakt - Endast idag!

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful