Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Wand Essentials 2 Speed Magic Wand var 1

Översikt

2 Speed Magic Wand är en vibrator med 2 kraftiga vibrations hastigheter.

Wand Essentials 2 speed är otroligt lätt att hantera. Den enda du ska göra är att ansluta vibratorn i stickkontakten och den är klar för bruk.

Själva vibratorhuvudet är läckert mjukt och ger en ytterst behaglig och målinriktad stimulation. Wand Essentials 2 speed har en snygg och praktisk design.

De 2 kraftfulla vibrationer kan njutas över allt på kroppen och vibratorn är perfekt för intim massage och kraftiga orgasmer.

Du hittar också tillbehör till din Wand Essentials vibrator här i Sinful.se shoppen. Med Wand Essentials Attachments tillbehör har du möjlighet att uppleva ännu fler orgasm typer med din Magic Wand vibrator.

Elektroniken i alla Wand Essentials vibratorer är CE-godkända.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Varma rekommendationer
Anonymous - 13. mar. 2024
Det finns inte mycket annat att säga än: Köp den :) Jag är säker på att alla kvinnor kommer att dra nytta av att ha en trollstav, den gör verkligen underverk och dess härliga vibrationer är väl värda pengarna.
Maskinöversatt från sinful.dk
Fantastiskt, fantastiskt, fantastiskt
Anonymous - 3. may. 2013
Jag köpte Magic Wand Massager 2 Speed, och det är säkert att säga att det levde upp till mina förväntningar, om inte mer :-) Den person som producerade denna gåva till mänskligheten måste vara miljonär :-) Jag tycker om att använda den och det tillfredsställer mig på sätt som jag aldrig trodde var möjligt! Så jag antar att du kan säga att jag är mycket nöjd med din produkt. Du ska berömmas för din fantastiska service! Jag ser fram emot att göra affärer med dig igen
Maskinöversatt från sinful.dk

Wand Essentials 2 Speed Magic Wand

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful