Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
We-Vibe II Plus Världens Mest Populära Vibrator för Par var 1

We-Vibe II Plus Världens Mest Populära Vibrator för Par

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Den populära och testvinnande parvibratorn We-Vibe II har utgått, men den har blivit ersatt av den förbättrade We-Vibe 4 Plus. We-Vibe 4 ger dig och din partner ännu mer njutning och stimulation, samt ännu fler möjligheter till fräcka lekar.

Du hittar We-Vibe 4 och en massa andra sexleksaker från We-Vibe här.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Bättre i teori än i praktik.
Lukas L - 26. jan. 2015
Jag och min flickvän tycker om att pröva nya saker, och när vi hittade denna prisvinnare kände vi båda att den måste prövas. För tjejen kändes den jätte bra när hon använde den solo. Men om du har ett något snett kön så kan du vara säker på att den puttar undan leksaken åt sidan och gör det obekvämt för killen och neutral för tjejen, då den halvt ligger i vägen för g-punkten istället. Materialet är av bra kvalité och den är väldigt tystlåten, men att få den på plats blir som sagt väldigt pillrigt och är en gymnastik övning för sig själv.
Vibrerande litet underverk!
Nygift - 22. dec. 2014
Tittade misstänksamt på denna illa manick när den kom i paketet. Behövde laddas i 16 timmar innan användning vilket var i princip nästan omöjligt att vänta på. Provade den ensam första gången och det vill jag nog rekommendera. Var lite trassel innan man fick dit den och innan man fick in snitsen på att byta vibrationsmönster. Men sen.......vilka vibrationer! Både klitoris och g-punkt fick sitt. Övervägde allvarligt att sjukskriva mig dagen efter för att vara hemma och leka. Provade den någon dag efter ihop med maken och var nog mest bekymrad över om den skulle sitta kvar när vi körde igång. Inga problem, den sitter där den ska även då det går vilt till. Maken gillade den han också även om jag tror att kvinnan får ut mest av den. Makens utbyte var nog att jag blev så våldsamt upphetsad att han fick göra i princip vad som helst med mig utan protest. Jag var fullt sysselsatt med vibrationerna. Jag tror att man behöver öva sig fram till den ultimata användningen av denna fantastiska lilla vibrator. Att man sen har skoj under tiden gör inte saken sämre. Dyr, men väl investerade pengar!
Piffade till vårt traditionella sexliv!
Anna A. - 10. apr. 2014
Min man och jag tyckte att det var på tid att piffa upp sexlivet med ett nytt inslag. Vi läste om denna We-Vibe och bestämde oss för att köpa den. Första gången tog det oss lite tid att använda den ordentligt men efter ett par gångers användning är den ett bra inslag i vårt sexliv och vibrationerna i både klitorisdelen och g-punktsdelen är underbart stimulerande både för mig och honom! Kan varmt rekommenderas, se bara till att ha lite tålamod innan ni ger upp, det är det värt.
okej produkt
Anonymous - 7. nov. 2012
Den är lite besvärlig att använda. Du måste spendera samma tid på produkten som om du hade på dig en kondom. Eftersom den måste vara väl insmord med glidmedel (inklusive killens penis) eller så kan det vara smärtsamt att använda. Du måste också hålla i den under sessionen, annars kommer den inte att stimulera rätt ställe. Men om du är modig nog att hålla i den är det bra stimulans för både killen och tjejen, eftersom de båda drar nytta av vibrationerna. Och det finns flera vibrationer att välja mellan.
Maskinöversatt från sinful.dk
Enkelt och okomplicerat.
Anonymous - 13. mar. 2024
För det första är det en bra sexleksak för par, den är fantastisk och kommer säkert att ge dig en fantastisk upplevelse. Det träffar platsen för att stimulera flickans klitoris och är bra för mannens penis. Det är svårt att skriva dåliga saker om WE vipe eftersom den är lätt att använda, bärbar och mycket lätt att rengöra. En cool sak är att den också kan användas som en dubbel dildo, dvs. den kan skjutas upp i anus med den lilla delen och den större delen kan skjutas upp i fittan :) Det ger en bra titt för tjejen, och mannen kan vara den mamma som är ansvarig.
Maskinöversatt från sinful.dk
Något av en besvikelse
Anonymous - 13. mar. 2024
Tyvärr levde produkten inte upp till våra förväntningar. Produkten är en slags "pardildo" som förs in i kvinnan där mannen kan vara med samtidigt. Dessutom stimulerar den klitoris på samma gång. Det låter ju riktigt smart! Tyvärr finns det vissa ställningar där den antingen trycker för mycket eller kommer ut helt. Särskilt om kvinnan står upp finns det en tendens att den kommer ut. När man byter position kan den också röra sig lite, vilket gör upplevelsen mindre "smidig". I missionärsställningen har erfarenheten varit att det är för mycket tryck på kvinnans blygdben. Men det finns också bra sidor. Produkten är av god kvalitet och enkel att använda. Den har ett inbyggt uppladdningsbart batteri och är lätt att rengöra. Det finns ett antal vibrationer att välja mellan, vilket gör att produkten känns annorlunda från gång till gång. Dessutom gör vibrationerna det möjligt att ta en "paus", dvs. bara ligga stilla, utan att tappa intensitet eftersom vibrationerna håller igång både män och kvinnor. För vissa kan detta hjälpa dem att hålla ut lite längre.
Maskinöversatt från sinful.dk
Fantastisk upplevelse
Anonymous - 13. mar. 2024
Helt klart en fantastisk upplevelse. Det finns många olika vibrationsinställningar. Stimulerar både kvinnor och män. Lätt att använda i många olika ställningar. Mycket entusiasmerande. Enda nackdelen är att det är svårt att hitta knappen för att ändra vibratorhastigheten. Kommer nog bara behöva köpa den med en fjärrkontroll.
Maskinöversatt från sinful.dk
We-vibe är super stygg.
Anonymous - 13. mar. 2024
We-vibe II är supereffektiv för mig och min fästmö att använda. Eftersom hon har svårt att "komma" är vi extra nöjda med We-vibe. Särskilt eftersom den stimulerar g-punkten så bra. Och när du, som min fästmö, är mycket känslig just där, är det extra spännande och orgasm är definitivt garanterad.... Eftersom jag (mannen) inte har mycket erfarenhet av sexleksaker och får så mycket stimulans från det, är det nästan perfekt för oss. Så det är bara topp dollar :-)
Maskinöversatt från sinful.dk
Tanken på det är bättre än verkligheten
Anonymous - 8. jan. 2012
Vi var båda väldigt glada över att prova den och hade höga förväntningar på den - (tillsammans). Men det är lite av en besvikelse eftersom den helt enkelt inte är särskilt kraftfull. Den är lite tråkig och vi är vana vid att använda en vibrator från Fun Factory (Fun Factory Flash Rechargeable Mini Dildo Vibrator), som är super fantastisk. Lätt att ladda med magneter, och en mycket kraftfull vibrator som är WOW=5. Problemet är, som någon annan också skriver, att man måste hålla i den för att vara säker på att den träffar rätt ställe. Men vi har inte gett upp den, man kanske får öva lite mer:-)
Maskinöversatt från sinful.dk
Inte som förväntat
Anonymous - 8. jun. 2012
Vi såg fram emot parvibrator nr.1, men vi fick inte vad vi förväntade oss. Den vill helt enkelt inte komma ut på rätt ställe hela tiden, vilket gör upplevelsen alltför teknisk, spänd och ibland avbruten! Efter några försök har den nu hamnat i glömskelådan :-/
Maskinöversatt från sinful.dk

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful