Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
We-Vibe Moxie Svart Appstyrd Fjärrstyrd Trosvibrator var 1

We-Vibe Moxie Svart Appstyrd Fjärrstyrd Trosvibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Låt din partner ta kontrollen över dina orgasmer med denna We-Vibe Moxie vibrator, när ni flyttar ut de fräcka lekar ur sovrummet. 

Sätt fast den stilrena, ergonomiskt formade vibratorn i trosorna, där den hålls på plats av den inkluderade magneten. Låt den silkeslena, diskreta mirakelmaskinen skämma bort ditt känsliga klitorisområde hur länge du vill (och orkar).

Lämna över fjärrkontrollen till din partner och låt dig överraskas från upp till 9 meters avstånd. Det finns 10 inbyggda vibrationsinställningar att välja mellan, som även kan justeras direkt på trosvibratorn om du eller din partner vill frångå fjärrkontrollen.

Moxie kan också användas till heta långdistanslekar. Ladda ner appen We-Vibe helt gratis, så kan tillfredsställelsen styras med hjälp av en smartphone. Appen ger oanade möjligheter att sätta ihop egna program för att få till precis den stimulans som leder till ett explosivt klimax hos just dig. 

Vibratorn är blott 9,3 cm lång och vattentät för heta lekar i våta miljöer. När du laddat upp den med den inkluderade USB-laddaren kan leken pågå i upp till 2 timmar.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Pleasure world wide
Mr.worldwide - 2. jan. 2022
Även fast den va lite dyrare än jag velat så var den värd pengarna. Bra kvalitet i litet format med tillhörande app vilket var det jag va ute efter då jag köpte den till min partner som är utomlands just nu. Appen gör det möjligt att koppla till din partners app på andra sidan världen och i realtid styra vibratorn samtidigt som man kan sexta i appen. Sjukt hett och det finns extremt många varianter på vibrationer bland annat ett mode där man kan dra med fingret på skärmen vilket översätts till vibrationer för varje rörelse hos partnern! Så när man kan komma att leka i sängen utan att faktiskt vara där! Ger 9/10 för partner är nöjd och jag är det men jag tror att mer jobb kan läggas på Appen för att få den att funka ännu bättre! Rekommenderas till alla busiga :)
Bra produkt...men...
Anonymous - 13. mar. 2024
Trevlig produkt som gör sitt jobb, förutom att produkten behöver återkopplas till Bluetooth varje gång den används. Jag tycker att detta är ett misstag. Den hjälp som erbjuds löser inte problemet. Den har också en fjärrkontroll, men den kan inte slå på produkten, vilket är hela poängen med produkten ... så bra kvalitet, men inte så användbar som du skulle vilja.
Maskinöversatt från sinful.dk
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful