Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
We-Vibe Passionate Play Collection var 1

We-Vibe Passionate Play Collection

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Här är ett set som har allt ni behöver för en förförande kväll. We-Vibe Passionate Play Collection är en specialutgåva av en av storfavoriterna inom sexleksaker för par. Den har också vunnit priser som ””Årets bästa sexleksak för par”” på Xbiz Awards.

Setet innehåller, förutom den klassiska We-Vibe, också en läcker liten vibrator som heter Tango och en sidenscarves som ni kan använda som ögonbindel eller för milda bind-lekar.

We-Viben kan styras trådlöst med den medföljande fjärrkontrollen, eller så kan ni installera den lätta och användarvänliga appen på era smartphones, så har ni kontroll över den lilla vibratorn, oavsett om ni är i samma rum eller på andra sidan jordklotet.

We-Viben har 10 olika vibrationsmöjligheterna och ni kan också skapa er egna program med flera kittlande kombinationer. Efter en full uppladdning på 4 timmar kan den ge er 3 timmar full njutning. Tango har 8 vibrationsmöjligheter och en knapp som visar när det är slut på batteri. Efter bara 90 minuter uppladdning kan den köra i upp till 2 timmar.

Vibratorerna är tillverkade i medicinskt silikon och ABS-termoplast och är helt fria från både ftalater och latex. De är båda uppladdningsbara och vattentäta. De rengörs lätt genom att sköljas i varmt vatten och därefter använda en sexleksaksrengöring.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful