Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Womanizer W100 Klitoris Stimulator var 1

Womanizer W100 Klitoris Stimulator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Womanizer W100 är världens första klitoris stimulator, som stimulerar med lufttryck, vilket ger en unik och fantastisk känsla.

Klitoris stimulatorn hålls tätt mot huden, så att den omsluter klitoris, men utan att röra den. På så sätt är Womanizer lätt att använda.

När du sätter på Womanizer, skapar det en stimulerande luftvågor i olika mönster, som ger en läcker och lätt sugande upplevelse, som är otroligt stimulerande.

När lufttrycket skiftar mellan att suga och blåsa uppstår en vibrerande känsla som gör upplevelsen med Womanizer ännu skönare.

Womanizer's stimulering är otroligt målinriktad och har olika luftmönster att välja emellan, du bestämmer själv hur pass intensiv stimulering du vill ha.

Känslan du uppnår med Womanizer, finns det ingen motsvarighet på marknaden.

Womanizer pratades det nyligen om i svenska TV4 nyhetsmorgon där den framlyftes som en storsäljare och en mycket effektiv och försiktig sexleksak för kvinnor!

Tip! Womanizer kan också användas på bröstvårtorna om du önskar en retande bröst stimulering.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Nöjd!
Saga - 21. dec. 2016
Nu kan jag säga alla i jämförelse, trista leksaker! Nyförälskad!
wow!
Linnea - 17. nov. 2016
Helt underbar sak! Jag har aldrig kommit såhär tidigare! Beroendeframkallande helt enkelt! Man får prova sig fram till precis hur man vill ha den, men hamnar den rätt då är det kört på någon minut! Helt otroligt, trodde inte den skulle fungera, men fy vad fel jag hade!
Womanizer W100
Julia - 23. oct. 2016
Jag säger bara en sak- mina orgasmer med denna jäkeln ger mig rinnande tårar, skakningar i hela kroppen och jag vill bara skrika. Köp. Nu.
Underbar!
Sanna - 3. oct. 2016
Jag har alltid haft svårt att komma, med den här hann jag knappt blinka! Kom tre gånger på vad som kändes som bara några sekunder! Kanske mer realistiskt några minuter, skulle gissa på max två minuter. Helt underbar!
En bästa vän för livet!
Rina - 23. jul. 2016
Har prövat många olika sexleksaker förr men ingen får mig att komma så snabbt och så kraftfullt som denna juvel. Den är som ingen annan sexleksak och orgasmerna är så annorlunda. Önskar att den hade varit lite billigare eftersom varje kvinna borde ha en på sitt nattduksbord, men jag lovar att även om priset är skrämmande så är den värd varje öre. Jag hade aldrig squirtat förrän jag träffade denna, kan inte använda den nu utan en handduk i närheten. Den har också otroligt lång batteritid och laddas via kontakt vilket är ett stort plus. Enda nackdelarna med den är att den inte är fullt vattentät, för ett sådant pris hade man gärna velat ha den vattentät, och det krävs viss tid för att lära sig hur den fungerar. Men den är ändå relativt lätt att rengöra och när man väl har lärt sig hur man gör, är den underbart perfekt. Kunde inte ha varit mer nöjd!
Underbar!
Penny - 28. dec. 2015
Helt fantastisk. Den skapar sensationella orgasmer på kort tid! Lätt att rengöra. Skön med eller utan partner och du kommer snabbt och starkt
womanizer
Gabriella - 5. dec. 2015
Verkligen helt fantastisk!!! Allt som sägs om den är sant! Mycket orgasmvänlig på kort tid och flera orgasmer!!!!
Oj oj oj!!!
Mikael_västerås - 22. jun. 2015
Här snackar vi orgasmgaranti! Min ambo har alltid haft svårt att komma, men med womanazier så går det på max någon minut. Ett härligt tillskott för sköna lekar! Köp den!!
womenizer w100
Susanna - 5. apr. 2015
Den här produkten kan jag rekommendera varmt. Den får lätt högsta betyg i alla kategorier. Materialet är lätt att göra rent och har själva "munstycket" som placeras över klitoris är mjukt och skönt och går även att plocka av efter användande och göras rent. Vibrationerna går att ställa in steglöst och den ger garanterad orgasmgaranti. Första gången när jag provade den hann jag tänka att den kändes för svag. Jag fick snart ångra den tanken då det snart var "över". Material och kvalitet ger jag 5 stjärnor för. Vibrationer: fem stjärnor- även om fem stjärnor står kraftfulla så fungerar produkten även på väldigt låg intensitet. Gällande tystgående så är den det också. Väldigt användarvänlig. Orgasmgaranti: 100 procent och det trots att jag brukar ha svårt att nå dessa höjder pga av att vibrationer brukar göra att min fiffi domnar bort om det är för intensivt.
Favoritnöje
Anonymous - 13. mar. 2024
Womaniser kanske ser lite speciell ut, men den gör det riktigt bra. Jag är van vid vanliga vibratorer så det tog ett tag att vänja mig vid att den inte vibrerar utan använder luft för att stimulera klitoris. Jag har bara använt den ensam, men jag tror att den skulle vara rolig att använda med en partner. Den har en snabb laddningstid och jag föreslår att du laddar den efter användning så att den inte tar slut halvvägs igenom. Kommer i en liten låda med fin förpackning och mycket tydliga instruktioner.
Maskinöversatt från sinful.dk

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful