Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
XouXou Cumshot Rabbitvibrator var 1

XouXou Cumshot Rabbitvibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Denna lekfulla rabbitvibrator från XouXou har en (våt) överraskning till dig! Den har ett vibrerande skaft med ett realistiskt penishuvud, en busig kanin med mjuka, vibrerande öron för klitoris, och som en extra bonus kan den squirta!

Silikonskaftet är i början robust och stadigt, men mjuknar lite mot spetsen. Basen kan skruvas av och det ihåliga handtaget fyllas med din önskade vätska. När du är redo att testa, applicera en generös mängd vattenbaserat glidmedel på skaftet innan du för in det för att förbättra glidet.

Aktivera motorerna inuti skaftet och kaninen genom att trycka på strömbrytaren och njut av 3 vibrationshastigheter och 9 mönster genom att trycka på vågknappen. Minnesfunktionen kommer ihåg vilken inställning du senast använde. När du närmar dig klimax, tryck och håll ned knappen med droppsymbolen för att få vätskan att spruta ut – precis som i verkligheten.

Rengör den vattentäta vibratorn med varmt vatten och mild tvål eller sexleksaksrengöring för utmärkt hygien. Ladda den med den medföljande USB-kabeln och förvara den i den diskreta påsen.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful