TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
XouXou E-Stim Rabbit Vibrator var 1

XouXou E-Stim Rabbit Vibrator

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Om du är nyfiken på att kombinera mild elektrostimulering med de sköna vibrationerna från en kaninvibrator, är den här leksaken från XouXou ett utmärkt val. Den har ett flexibelt, böjt skaft för G-punktstimulering, en lekfull kanin för klitoris och en metallplatta på båda sidor om skaftet för skönt stickande e-stim pulser.

Den medelstora kaninvibratorn är ett utmärkt val för både nybörjare och mer erfarna leksaksälskare. Applicera en generös mängd vattenbaserat glidmedel på skaftet innan du för in det, och njut av de 3 hastigheterna och de 4 mönstren som gör att både skaftet och kaninen vibrerar mot dina mest känsliga delar.

När du är redo för en annan känsla kan du aktivera e-stimintensiteten genom att trycka ner blixtknappen och hålla den intryckt så länge du vill. Så fort du släpper, kommer de milda elektropulserna att sluta. Observera att båda ledande områdena måste vidröra huden för att du ska känna elektropulserna.

Kaninen är vattentät, så rengöring är superlätt med varmt vatten och mild tvål eller sexleksaksrengöring. Den använder 2 x AAA-batterier, som säljs separat.

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Copyright © 2008-2023 SINFUL