Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
XouXou E-Stim Rabbit Vibrator var 1

XouXou E-Stim Rabbit Vibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Om du är nyfiken på att kombinera mild elektrostimulering med de sköna vibrationerna från en kaninvibrator, är den här leksaken från XouXou ett utmärkt val. Den har ett flexibelt, böjt skaft för G-punktstimulering, en lekfull kanin för klitoris och en metallplatta på båda sidor om skaftet för skönt stickande e-stim pulser.

Den medelstora kaninvibratorn är ett utmärkt val för både nybörjare och mer erfarna leksaksälskare. Applicera en generös mängd vattenbaserat glidmedel på skaftet innan du för in det, och njut av de 3 hastigheterna och de 4 mönstren som gör att både skaftet och kaninen vibrerar mot dina mest känsliga delar.

När du är redo för en annan känsla kan du aktivera e-stimintensiteten genom att trycka ner blixtknappen och hålla den intryckt så länge du vill. Så fort du släpper, kommer de milda elektropulserna att sluta. Observera att båda ledande områdena måste vidröra huden för att du ska känna elektropulserna.

Kaninen är vattentät, så rengöring är superlätt med varmt vatten och mild tvål eller sexleksaksrengöring. Den använder 2 x AAA-batterier, som säljs separat.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful