TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
XouXou Fjärrstyrd Vibrerande E-Stim Analplugg var 1

XouXou Fjärrstyrd Vibrerande E-Stim Analplugg

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Om du är nyfiken på att kombinera mild elektrostimulering med anala upplevelser, har XouXou tillverkat något bara för dig. Den här fjärrstyrda pluggen har stimulerande vibrationer och en metallplatta på båda sidor för lätt stickande e-stim pulser.

Den medelstora pluggen är ett utmärkt val för både nybörjare och mer erfarna analäventyrare. Aktivera pluggen genom att trycka på strömbrytaren tills en lampa börjar blinka och applicera en generös mängd vattenbaserat analglidmedel innan du långsamt för in den. När den väl är på plats kan du njuta av enstaka vibrationshastighet och 6 mönster med hjälp av fjärrkontrollen.

När du är redo för olika förnimmelser, aktivera elektropulserna genom att trycka på blixtknappen på fjärrkontrollen. Du har tre intensiteter att välja mellan. Observera att båda ledande områdena på pluggen måste röra vid huden för att du ska känna elektropulserna.

Pluggen är vattentät, så rengöring är superlätt med varmt vatten och mild tvål eller sexleksaksrengöring. Både pluggen och fjärrkontrollen är uppladdningsbara med den medföljande USB-kabeln.

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Copyright © 2008-2023 SINFUL