TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
XouXou Fjärrstyrd Vibrerande E-Stim Love Ball var 1

XouXou Fjärrstyrd Vibrerande E-Stim Love Ball

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Om du är nyfiken på att kombinera mild elektrostimulering med spännande parspel, har XouXou något för dig. Det här fjärrstyrda ägget har stimulerande vibrationer och en metallplatta på båda sidor för lätt stickande e-stim pulser. Använd den på egen hand eller lämna fjärrkontrollen till din partner för oförutsägbar njutning.

Det fasta men ändå sammetslena ägget har en lång sladd som gör det enkelt att ta bort det. Aktivera motorn genom att trycka på strömbrytaren i slutet av sladden tills en lampa börjar blinka och applicera en generös mängd vattenbaserat glidmedel innan du för in den. När ägget är på plats kan de 3 vibrationshastigheterna och de 4 mönstren justeras med fjärrkontrollen.

När du är redo för olika förnimmelser aktiveras elektropulserna genom att trycka på blixtknappen på fjärrkontrollen. Det finns tre intensiteter att välja mellan. Observera att båda ledande områdena på ägget måste röra huden för att du ska känna elektropulserna.

Ägget är vattentätt, så rengöring är superlätt med varmt vatten och mild tvål eller sexleksaksrengöring. Både ägget och fjärrkontrollen är uppladdningsbara med den medföljande USB-kabeln.

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Copyright © 2008-2023 SINFUL