Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
XouXou Stötande och Vibrerande Buttplugg var 1

XouXou Stötande och Vibrerande Buttplugg

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Om du funderar på nästa steg på din analresa har XouXou gjort den här spännande analpluggen bara för dig. Den smala pluggen är lätt att föra in, och dess härliga vibrationer och stimulerande stötar kan styras via den trådlösa fjärrkontrollen.

Pluggen har en införbar längd på 9,2 cm och en diameter på upp till 2,8 cm, så den är ett utmärkt val för både nybörjare och mer erfarna. Den långa basen fungerar som ett stopp och sprider vibrationerna till ett större område runt mellangården.

Aktivera motorn och applicera en generös mängd vattenbaserat analglidmedel innan du långsamt för in pluggen. Väl på plats kan du njuta av de 3 vibrationshastigheterna och 9 mönstren som kombineras med entusiastiska stötande rörelser.

Behåll fjärrkontrollen själv eller låt din partner ta kontrollen från en räckvidd på upp till 5 m. Pluggen är uppladdningsbar med den medföljande USB-kabeln, medan fjärrkontrollen använder 1 x AAA-batteri som säljs separat.

Rengör den vattentäta pluggen med varmt vatten och mild tvål eller sexleksaksrengöring för bästa möjliga hygien. Den levereras med en diskret förvaringspåse.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
En fantastisk upplevelse
Anonymous - 13. mar. 2024
Super stimulerande. Måste hållas på plats med en hand eller liknande, annars trycks den ut. Kraftfull vibrator och stötande rörelser. Skönt att det medföljer en trådlös fjärrkontroll.
Maskinöversatt från sinful.dk
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful