TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
XouXou Stötande och Vibrerande Buttplugg var 1

XouXou Stötande och Vibrerande Buttplugg

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Om du funderar på nästa steg på din analresa har XouXou gjort den här spännande analpluggen bara för dig. Den smala pluggen är lätt att föra in, och dess härliga vibrationer och stimulerande stötar kan styras via den trådlösa fjärrkontrollen.

Pluggen har en införbar längd på 9,2 cm och en diameter på upp till 2,8 cm, så den är ett utmärkt val för både nybörjare och mer erfarna. Den långa basen fungerar som ett stopp och sprider vibrationerna till ett större område runt mellangården.

Aktivera motorn och applicera en generös mängd vattenbaserat analglidmedel innan du långsamt för in pluggen. Väl på plats kan du njuta av de 3 vibrationshastigheterna och 9 mönstren som kombineras med entusiastiska stötande rörelser.

Behåll fjärrkontrollen själv eller låt din partner ta kontrollen från en räckvidd på upp till 5 m. Pluggen är uppladdningsbar med den medföljande USB-kabeln, medan fjärrkontrollen använder 1 x AAA-batteri som säljs separat.

Rengör den vattentäta pluggen med varmt vatten och mild tvål eller sexleksaksrengöring för bästa möjliga hygien. Den levereras med en diskret förvaringspåse.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2023 SINFUL