TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Xtreme Head Exciter Onaniprodukt var 1

Xtreme Head Exciter Onaniprodukt

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Xtreme Head Exciter är för dig som önskar en annorlunda onaniupplevelse och som önskar en kraftfull stimulering av ollonet till och med utan att du behöver röra ett finger.

Xtreme Head Exciter är ett cylinderformat rör med en mjuk invändig sleeve med stimulerande knottror. För att de stimulerande knottror ska kunna reta på helt rätt sätt är sleeven gjord luftig och cylindern gjord rymlig.

Använd Head Exciter genom att först påföra vattenbaserat glidmedel så att du får en mjukare och mer len upplevelse och led sedan in penis i sleeven. När du tänder produkten kommer du att kunna känna hur den invändiga delen av cylindern börjar röra sig fram och tillbaka och på så sätt stimulera ditt ollon.

Head Exciter har två hastigheter som du justerar på sidan av cylindern och du kan därigenom uppnå en intensiv stimulering som är mycket njutningsfull. Det sitter också ett handtag på sidan som gör den lätt att kontrollera och hålla om Head Exciter.

Efter användning tar du bara ut den invändiga sleeven och tvättar den. Använd eventuellt en rengöringsspray för sexleksaker för att uppnå det bästa resultatet. Låt Head Exciter torka grundligt innan du sätter tillbaka den i cylindern.

Xtreme Head Exciter behöver batterier. Den använder 4 x AA-batterier som säljs separat.

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Copyright © 2008-2023 SINFUL