TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Black Hour Penisring var 1

Black Hour Penisring

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Black Hour Penisring med vibrator och analstimulator kan ge stor njutning för både honom och henne.

Själva penisringen tajtar till kring hans erektion så att den känns hårdare och mer fyllig och den uttagbara minivibratorn ger underbara vibrationer som stimulerar mellangården och ut i både penisringen och analstimulatorn. Analstimulatorn i Black Hour Penisring kan antingen ge njutning till den av er som får penetration eller den av er som bär penisringen.

Black Hour Penisring är i allt 26 cm lång inkl själva penisringen som har en diameter på 3,5 cm. Analstimulatorns kulor har en varierande diameter på mellan 2,5 cm och 3,5 cm.

Black Hour Penisring med analstimulator och vibrator är tillverkad av flexibelt silikon medan den uttagbara minivibratorn som ingår är tillverkad av ABS-plast. Denna penisringen är därför 100 % ftalatfri.

Vi rekommenderar att du använder ett bra vattenbaserat glidmedel för analt bruk, till exempel Aquaglide Anal tillsammans med Black Hour Penisring. Glidmedlet gör analstimulatorn mycket behaglig att föra upp och ger dessutom en mer mjuk och läcker upplevelse.

Kom ihåg att rengöra dina sexleksaker grundligt efter användning. Du kan tvätta sexleksakerna med varmt vatten och evt använda en Pjur Sexleksaks Rengöring ihop med den för att få ett ännu bättre resultat.

Obs! Vibratorn använder 3 st. AG13-batteriersom säljs separat.

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Copyright © 2008-2023 SINFUL