Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
You2Toys Love Ball & Touch Vibrator var 1

You2Toys Love Ball & Touch Vibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

När du vill att din äggvibrator ska gå en extra mil väljer du den här Love Ball från You2Toys. Fjärrkontrollen fungerar också som en vibrator, så du får två vibrerande underverk att leka med. Lämna den till din partner eller behåll den för egna njutningar.

Det släta ägget är utrustat med en praktiskt snöre som gör det enkelt att ta bort det. Aktivera motorn genom att trycka på strömbrytaren i 3 sekunder och applicera vattenbaserat glidmedel innan du för in den. När ägget är på plats kan de 3 vibrationshastigheterna och de 7 mönstren justeras med fjärrkontrollen.

Den runda fjärrkontrollen har samma mängd vibrationslägen som du kan aktivera genom att dubbelklicka på mittknappen. Observera att när du väl har aktiverat vibrationerna i fjärrkontrollen slutar den styra äggets vibrationer. Den fungerar som en fjärrkontroll igen när dess egna vibrationer har stängts av.

Båda delarna är uppladdningsbara med den medföljande magnetiska USB-kabeln. Rengör den vattentäta vibratorn med varmt vatten och mild tvål eller sexleksaksrengöring för utmärkt hygien.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful